Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Świetne, ten uśmiech jest epicki Moim zdaniem ucho powinno być bardziej szpiczaste, ale to szczegół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Ale słodka :3 Rozwalilo mnie zupelnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Wow twoje rysunki są naprawdę świetne^^ Osobiście wole rysunki w kolorze ale ta technika też jest spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Świetna Fluttershy, uśmiech przesłodki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Tym razem oprócz rysunku pokażę wam coś jeszcze. Też rysunek zrobiłem go jeszcze zanim założyłem konto na forum, więc dość dawno Wygląda, więc dość... dziwnie xD http://oi50.tinypic.com/30a8kmu.jpg A tu już coś, chyba ładniejszego Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Szczerze to twarz Fluttershy przypomina mi twarz Pinkameny Zaś ten pierwszy rysunek nie wygląda tak źle, moje są gorsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Szczerze to twarz Fluttershy przypomina mi twarz Pinkameny Zaś ten pierwszy rysunek nie wygląda tak źle, moje są gorsze A pokaż jakiś swój! A na temat: Fajne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 A pokaż jakiś swój! Mój rysunek ? Poszukaj, a znajdziesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Tym razem wrzucam dwa rysunki: Rainbow Dash a oprócz tego coś co właściwie jest kopią artu, który nieziemsko mi się podoba: http://oi46.tinypic.com/2vij8n8.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Cóż, w pierwszej pracy skrzydła wyszły trochę krzywo (górna część) i oko wygląda jakby robiła wytrzeszcz. Przednie nogi są nieproporcjonalne do siebie. Tyle nogi w obu pracach wyszły dziwnie. No i ucho w drugiej pracy wygląda na rozprasowane walcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Jak dla mnie, są na prawdę porządku A najlepsza jest Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 śpiewa: "it's beautiful... it's beautiful, that's true"^^ ale tak po polsku to naprawde świetne arty:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Dziękuje za oceny. Jeszcze raz Fluttershy: http://oi49.tinypic.com/mm7fpi.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Łał Świetne, chodź z wyrazu oczu przypomina mi Derpy. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Praca fajna, zresztą jak zawsze Co tu więcej napisać.. No nie mam się do czego przyczepić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asitashy Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Zamówiona Vinyl w trakcie realizacji ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Zioom, narysuj dla mnie klocek dirtu (taki jak w MC) - Wiesz o co mi chodzi, bo pisząc ten post ustalałem z Tobą szczegóły na skype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 To jest boskie Czym kolorujesz prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 To jest boskie Czym kolorujesz prace? Dzięki koloruję Promarkerami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Po krótkiej przerwie kolejny rysunek, tak żeby temat nie umarł... Tym razem pojawi się Vinyl Scratch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Krótkiej przerwie !? Ja płakałem po nocach, tylko dlatego, że nie wstawiałeś rysunków ! Ten róg wygląda jak rożek od loda w rożku, włosy wyglądają jak makaron do spaghetti no i ten wzrok (chodzi mi głównie o wyraz twarzy) sprawia wrażenie, jakby się na mnie patrzyła jakbym jej kanapkę obiecał.. Sporo pracy Cię czeka, musisz ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, aby mnie zadowolić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Może tym razem wrzucę Twilight, mam nadzieję, że się Wam spodoba o ile ktoś tu jeszcze zagląda >D http://oi38.tinypic.com/2eyxrh1.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Twoja nadzieja msm nadzieje, że się wypełniła, gdyż mi się spodobało^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 yay.. rysowałem to bardzo długo i wyszło bardzo brzydko http://oi35.tinypic.com/1zpify1.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Czy ty narysowałeś Samochód? Jako że jestem fanem prostopadłościennych pojazdów, zwanych autobusami, mam dla ciebie wyzwanie Narysuj kucyka na tle autobusu. Marka: Jelcz M11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts