Cloudchaser Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Więc, przeglądając forum natknęłam się na paru widzów znanej parodii pt.: "My Little Pony: Friendship is Witchcraft". Postanowiłam, że zrobię mały quiz ze znajomości tej serii. Może i odcinków nie jest dużo (zaledwie siedem), ale posiadają wiele szczegółów, o które można pytać. Zatem zapraszam i liczę na odzew. 1. Która z dziewcząt była wychowana w sierocińcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Dobrze! Niestety widząc małe zainteresowanie, zadaję kolejne pytanie. 2. Ile lat temu odbyła się wojna, w której Rarity brała udział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teq Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 10 lat temu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Dokładnie! Wojna była 10 lat temu. 3. Co Applejack dała Fluttershy, aby ta zostawiła jej rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Strzelam, bo dawno oglądałem ten odcinek - wóz jabłek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Wow! Dobrze! Szczerze to myślałam, że odrobinę za trudne było to pytanie, ale gratuluję jeśli to z pamięci było! 4.Co piekła Pinkie z Applebloom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Z tego, co pamiętam, to piekły portal, za pomocą cygańskiej magii Pinkie. O to chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Raczej miksturę, dzięki której Pinkie miała przenieść się w czasie i uratować rodziców. Ale faktycznie, wyszedł im portal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 Pinkie przygotowywała miksturę, aby otworzyć portal. Więc oboje trafiliście ^^ 5. Co Twilight pragnie osiągnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maklak2 Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Twilight pragnie być u boku Księzniczki Celestii i spędzać z nią jak najwięcej czasu. Celestia początkowo to tolerowała, ale w końcu miała dość i wysłała ją do Ponyville, żeby mieć ją z głowy. Skutek jest taki, że Twilight spamuje ją listami i kombinuje, jak by tu wrócić do Canterlotu. W odcinku z Luną Twilight zawarła z nią umowę, że przejmie jej moc, ale ostatecznym celem i tak było bycie u boku Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts