Xsadi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 (edytowany) Co prawda kucyków nie rysuje ( do tej pory tylko jednego narysowalam) ale pokaże kilka moich prac. Ogolnie wiekszość można zobaczyć na www.8xsadi8.deviantart.com No to jedziem. http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2010/284/4/9/dragoon_by_8xsadi8-d30k23n.jpg http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2012/235/f/4/jaga_by_8xsadi8-d5c64j2.jpg http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2012/278/8/e/farby_by_8xsadi8-d5gv9sz.jpg http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/201/2/c/fire_ari_by_8Xsadi8.jpg A to było rysowane z dedykacją dla Zegarmistrza http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2011/030/d/d/cards_by_8xsadi8-d38dgmn.jpg Edytowano Maj 31, 2022 przez Xsadi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 O rany! To jest Genialne! To teraz czekamy na coś z MLP ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Przed ostatnia jest najlepsza, czekam na prace kucykowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Brawo,ciekawy jestem jakby Ci wyszły prace odnośnie Mlp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 eee.....hmmm czyli jednak musze cos narysować z kucy... no dobra cos wykombinuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 eee.....hmmm czyli jednak musze cos narysować z kucy... no dobra cos wykombinuje. Proszę, niech to będzie coś epickiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 dobra to jest ten mój 1 kuc jakiego narysowałam na wakacjach będąc 3 tygodnie z harcerzami nad morzem. Nie miałam w tedy żadnego wzorca i rysowałam z pamięci jego kształt. Trochę to niewymiarowe... musiałam na szybkiego poprawić szkic długopisem bo był za jasny by go zeskanowac Kolejne bedą już lepsze i bardziej przypominały te z orginału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ten rysunek nie jest idealny, ale nie jest również fatalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Hihi,bardzo fajnie że ktoś rysuje takie rzeczy,lubię anime i Japonię więc gratuluję tych pierwszych rysunków :3.Tak jakoś one kojarzą mi się z tymi rzeczami,odnośnie rysunku kucyka to może być.Najgorzej nie jest,ale mogło być lepiej :>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Listopad 22, 2012 Autor Share Napisano Listopad 22, 2012 toż to pisze że z pamięci i to na obozie rysowałam bez niczego :( Teraz jak mam przed oczami inne kuce będzie łatwiej wejść w ten styl rysowania i może niedługo coś narysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie mogę się doczekać nowych prac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nie mogę się doczekać nowych prac To witaj w klubie,bo też nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 To witaj w klubie,bo też nie mogę się doczekać Tak wiele między nami zgodności xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nowa praca? Takie cos w kolorze. Testowałam nowe kredki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Fajne, tylko ląd trochę się zlewa z morzem, ale reszta jest okej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Wow, wow, wow. Brakuje słowa by to określić, nie wiem co powiedzieć. Dla mnie to jest fantastyczna praca ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 No to teraz kolejny kolorowy rysunek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Genialna praca ! Ile czasu poświęcasz, aby narysować takie cudo ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Erm... to było tak przez 2 godziny szkicowałam to ( tak długo bo mnie znajomi wyciągali bym śpiewała na ultrastarze) potem jak padł prąd musiałam to odłożyć na bok i dokończyć następnego dnia. A następnego dnia.... chwile na dokończenie i jakieś dalsze 2 godzinki na kolorowanie. No to bedzie tak łącznie 4 godzinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 No no noo Jakiż ładny portret! Kto to ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 EEEeee...."Autopostret, mężczyzna ze skórzanym paskiem" - tak pisało na zdjęciu na którym się wzrorowałam. to było rysowane pastelami suchymi. Ostatnio narysowałam pare kucyków, jak dorwe się do skanera to wyslę na DA i tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 (edytowany) Dobra troche czasu mnie nie było. Co starego . Co nowego: Edytowano Listopad 4, 2013 przez Xsadi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaxsardas Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 to z FS jakoś strasznie mi się podoba. jakich kredek używasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Bazgroły? Twoich prac nie można tak nazwać, są cudowne! Nie-kucykowe prace wychodzą Ci idealnie, z proporcjami kucyków musisz jednak troszeczkę popracować, ale i tak jest świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się