D'yer'ailt Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Można ją zaakceptować, ale czy polubić... nie mam pojęcia. Mnie osobiście średnio pasuje. Np. wolałem podstawowy skład CMC, bez niej, ale cóż... z autorami odcinków kłucić się nie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Temat przenoszę do działu CMC. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ja tam bym się nie zgadzał na opis ,,kibol z wielkiego miasta'' 1. Z tego co wiemy to w mieście jej dokuczali dlatego przyjechała do Ponyville na jakiś czas, raczej dres niema takich problemów. 2. Gdy przyjechała była nie śmiała 3. Zachowywała się jak dres bo zawsze była na końcu łańcucha pokarmowego 4. Na końcu zaczęła zachowywać się normalne. Ale to tylko moje zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Skoro potrafiła dokuczać u kogoś, czemu nie robiła tego u siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Proste bo to mi dokuczali !! Oj zrobileś sobie wroga z Babs wspólczuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Skoro potrafiła dokuczać u kogoś, czemu nie robiła tego u siebie? Ponieważ tam u siebie była kozłem ofiarnym. To, że w jednym środowisku ktoś zachowuje się tak, nie oznacza, że w innym zachowywać będzie się tak samo. Babs dostała szanse na to, aby to ona mogła dokuczać innym i po prostu ją wykorzystała. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) pora Rozruszać galeryjkę mam akurat 2 fajne jej zdjęcia ale cii wy nic nie wiecie, bo Babs teraz nie ma i ogólem zakazała mi publikować jednio zdjęcie, ale i tak to zrobię no i kryształowa Babs Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Ja bardzo lubię Babs szczerze to najbardziej lubię Pinkie Pie a zaraz po niej Sweetie bell. Ale Babs jest bardzo słodka i urocza jak robi tw wielkie, błyszczące oczka i zakrywa ogonkiem pusty bok. A i jest fajna jak jest miła ^^. Ale też uwiodło mnie jej połączenie kolorów brązowego z różowym. Pozwólcie że dam linki z nią a nie zdj. Od razu bo jestem na tablecie. 1. http://th06.deviantart.net/fs71/200H/f/2013/156/9/8/babs_by_anggrc-d67vb09.png. 2. Ta minka.. - http://th06.deviantart.net/fs71/200H/i/2012/334/7/c/babs_seed___eep__by_firestorm_can-d5m8ye3.png 3. Babs króliczek - http://th01.deviantart.net/fs70/200H/f/2013/108/5/a/bunny_babs_seed_by_alasou-d62542w.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts