Grim Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Witam wszystkich. Grim przy klawiaturze. W tym wątku ja i mój przyjaciel Torrronto będziemy przedstawiać Wam kilka wspólnie stworzonych obrazków. Torrronto zajmuje się: pomysłami, kolorowaniem, hostingiem. Grim zajmuje się: szkicowaniem, cieniowaniem. Do rysowania Torrronto używa: myszka Logitech, GIMP 2.8, Adobe Photoshop CS6 Do rysowania Grim używa: Wacom Intuos4 Medium, Adobe Photoshop CS5, Paint Tool SAI. Jeśli macie jakieś pytania, piszcie je tutaj, lub na naszych profilach. http://puu.sh/1udBX http://puu.sh/1udCJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 No i macie moje błogosławieństwo i życzenie powodzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grim Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 No i macie moje błogosławieństwo i życzenie powodzenia Bardzo dziękujemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Do rysowania Torrronto używa: myszka Logitech.. Wow, szacunek Nigdy bym się nie odważył rysować gryzoniem Widać jednak można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grim Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Wow, szacunek Nigdy bym się nie odważył rysować gryzoniem Widać jednak można Oh tak! Też go podziwiam za ta cierpliwość! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Fajne, tylko moim zdaniem 2 obrazek jest trochę nieproporcjonalny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 A wykonujecie requesty? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Znam Torrronto, oboje tworzycie niesamowity duet. Drugi obrazek jest dość nieproporcjonalny, po za tym, masz niezłą technikę rysowania, oraz kreskę. Te oczy. Liczę na dalsze sukcesy i rozwijaj swój styl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffman Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 (edytowany) Jak dla mnie oba rysunki są nieproporcjonalne, ale wszystko wskazuje na to, że było to zamierzone działanie. Plus za znacznie większe skrzydła, Rainbow wygląda lepiej jako pegaz (moim zdaniem). No i fajnie zrobione, "szkicowane" kontury. Ciekaw jestem kolejnych prac, zapowiada się nieźle, aczkolwiek na przyszłość zmniejszyłbym te duże uszy, ale tylko troszkę (patrząc na rysunek numer dwa). Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grim Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 A wykonujecie requesty? c: Zależy. Torronto na pewno. Niestety ja tylko wtedy gdy mam wolą chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Jakie fajne. Zawsze lubię te z poszarpanymi krawędziami. Jeśli robicie requesty to byłabym chętna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts