arameje Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 sora za te oczy pinkie ziomy ale nie miałem w czasie kolorowania dostępu do kompa więc zapomniałem koloru jej oczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Każdemu się może zdarzyć ^^ Chciałam jeszcze powiedzieć że Applejack trochę wygląda jakby nie miała grzywy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Najlepiej wygląda Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 słuchałem dzisiaj fanficu: i pomyślałem żeby narysować Lunę trzymającą w ustach wąż prysznicowy a oto ten rysunek ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Wygląda jakby kogoś podlewała , może dorysuj kiedy przemokniętą Celestię^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Wygląda jakby kogoś podlewała , może dorysuj kiedy przemokniętą Celestię^^ HEHEHEHHE zaraz się za to biorę mokra Celestia raz (trochę twarz mi nie wyszła ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Zarąbisty pomysł... nieźle. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 jutro postaram się dodać nowe prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Hahah świetny wyraz twarzy ma ta Celestia^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 NOWA PRACA !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Paski komiksowe! uwielbiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 OK na dziś to ostatnia praca ja teraz idę spa.... to znaczy czytać książkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Jutro nowe prace ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Będziem oczekiwać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Co powiecie na nową prace ?! dziś tylko jedna bo nie mam za dużo dzisiaj czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Ogólnie rysunek bardzo fajny, ale tylnia noga i skrzydła źle ułożone... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 podstaw coś pod tyłek żeby kucyk nie siedział w powietrzu^^ fajne okularki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 podstaw coś pod tyłek żeby kucyk nie siedział w powietrzu^^ fajne okularki Proszę jest: fioletowa podłoga, sok i dywan (sory za słabą jakość ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Dywan =D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Dziwną ten kucyk ma nogę. Czy to proteza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 6, 2013 Autor Share Napisano Marzec 6, 2013 Dziwną ten kucyk ma nogę. Czy to proteza? nie to noga narysowana prze ze mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 Jest troszkę dziwna... taka jakby ona była przyczepiona do tego boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 No to na następne prace se troszkę poczekacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 moja pierwsza praca wykonana z pamięci jest okropna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Jest dobrze! Tylko to RD? nie ma skrzydeł. Ale rysowanie z pamięci pochwalam^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts