arameje Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 heh zrobiłem to w 10 sekund więc ta praca jest bardzo niedopracowana następne rysunki dopiero po świętach miłego dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 10 sekund ? Podziwiam, ja takiego czegoś nawet w 1 min bym nie narysował xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 oj przesadzasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity2002 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 nowe rysunki!!! tym razem pinkie z miną awesome tu widać mój palec yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Umm.. Jeśli mam być szczery to wyszło.. źle Cała twarz jest do poprawy xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Hmm.. zgadzam się z przedmówcą.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 aha to super No cóż, prawda czasami boli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Umm.. Jeśli mam być szczery to wyszło.. źle Cała twarz jest do poprawy xDD jak ci się nie podoba to narysuj lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 jak ci się nie podoba to narysuj lepiej Ojj uwierz, rysuję znacznie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ojj uwierz, rysuję znacznie lepiej to dawaj narysuj coś i mi pokaż Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 to dawaj narysuj coś i mi pokaż Już robię zdjęcia prac i wysyłam Ci na skrzynkę odbiorczą na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 ok czekam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 jak ci się nie podoba to narysuj lepiej A jakie to ma znaczenie czy oceniający umie narysować coś lepiej czy gorzej? Chodzi o Twój rysunek a nie o jego.... Co do rysunku to też muszę powiedzieć, że wyszło raczej brzydko. Dobrze by było to poprawić, jeśli chcesz, z większą dbałością o szczegóły i o wszystko inne też ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 A jakie to ma znaczenie czy oceniający umie narysować coś lepiej czy gorzej? Chodzi o Twój rysunek a nie o jego.... Co do rysunku to też muszę powiedzieć, że wyszło raczej brzydko. Dobrze by było to poprawić, jeśli chcesz, z większą dbałością o szczegóły i o wszystko inne też ... szczerze to masz racje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Zgadzam się z armeje że masz racje. Jedno pytanie. Co ten post wnosi do tematu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 14, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2013 Jedno pytanie. Co ten post wnosi do tematu ? nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 po dłuższej przerwie powracam z nowymi rysunkami:pinkie2: a oto one! puchata Derpy XD Doctor Whoves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Puchata Derpy nie ma zeza i jej nos wygląda jak kciuk. Po co jej ten kosmyk włosów skoro jest cała w futrze które wygląda jak jakiś mop ? Moim zdaniem kompletnie nie pasuje. Natomiast doktorek ma za grubą tylną nogę. Ps: Tylne nogi Derpy wyglądają jak jakieś kostki masła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Doktorek Whooves świetny! ^^ Derpy ciężko mi ocenić... Jest... taka... Puchata ;P. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 dzięki za szczerą krytykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Postanowiłem pokolorować te prace które były czarno białe puchata derpy i doctor whoves Rainbow Dash wiem wiem twilight nie wygląda dobrze pokolorowana Rainbow Dash (śpiąca) dorysowałem AJ kapelusz i wygląda dużo lepiej pinkie z miną awesome Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Pinkie z miną awesome wygląda jeszcze gorzej niż wcześniej. U Rainbow widać kontury, wygląda to bardzo.. źle. Jakość niektórych zdjęć również nie jest powalająca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Derpy i Doctor fajni. Rainbow też. Twilight wygląda jakby była różowa. AJ wyszła ci dobrze. Pinkie ma błękitne oczy, a nie różowe. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Popracuj nad gładszą kreską. Zgadzam się z użytkownikiem powyżej, to Dashie ma różowe oczka nie Pinkie. Po za tym Popracuj nad kolorowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts