Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Pewnie wchodząc tutaj zastanawiałeś się dlaczego temat nazywa się tak, a nie inaczej. Nazywa się tak, ponieważ ja niestety nie mam talentu do rysowania, ale znam kogoś kto posiada ten talent (oczywiście mówi, że nie umie rysować - jak to każdy). Będę tutaj wstawiać jego prace. Na dobry początek wstawię trzy prace. Zobaczymy jak to będzie (jeśli będzie dobrze, to wstawię więcej). Uprzedzam, że jakość niektórych zdjęć jest bardzo zła, ponieważ nie posiadam skanera. No to zaczynamy: http://i48.tinypic.com/2iapweh.jpg http://i47.tinypic.com/15xrdvl.jpg http://i50.tinypic.com/2q33t03.jpg Oceniajcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 A ja już myślałam,że to ty rysujesz,Ziomie :c Ale podobają mi się,zwłaszcza pierwsza A tak w ogóle to pierwsza odpisałam w temacie,co dostanę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 A ja już myślałam,że to ty rysujesz,Ziomie :c Ale podobają mi się,zwłaszcza pierwsza A tak w ogóle to pierwsza odpisałam w temacie,co dostanę? Ja nie umiem rysować Dostaniesz.. hmm.. Co chcesz dostać ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Twój rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Twój rysunek Wyślę Ci potem na skrzynkę .. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Dobra, koniec spamu. Zapraszam do oceniania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Pierwszy najlepszy Drugie Hidan czyli twój kumpel ogląda Anime Trzeci u mnie ma drugie miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Pierwszy najlepszy Drugie Hidan czyli twój kumpel ogląda Anime Trzeci u mnie ma drugie miejsce Tak, ogląda. Mam jeszcze sporo postaci z Anime na rysunkach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Też żądam Twojego rysunku Pierwsza i ostatnia praca są świetne. Szkoda , że nie związane z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Też żądam Twojego rysunku Pierwsza i ostatnia praca są świetne. Szkoda , że nie związane z MLP Prace związane z MLP pojawią się już niebawem, Michau musi je narysować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Szkoda ' date=' że nie związane z MLP[/quote'] Nie samymi kucami człowiek żyje,a widać,że chłopak ma talent (spójrzcie tylko na tę kreskę ) A nie każdemu leżą kucyki,więc też czasami lepiej doskonalić coś,co wychodzi świetnie,niż zajmować się innymi rzeczami.Z drugiej strony nie powinno się ograniczać,więc sama już zapomniałam,co chciałam napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nie samymi kucami człowiek żyje,a widać,że chłopak ma talent (spójrzcie tylko na tę kreskę ) A nie każdemu leżą kucyki,więc też czasami lepiej doskonalić coś,co wychodzi świetnie,niż zajmować się innymi rzeczami.Z drugiej strony nie powinno się ograniczać,więc sama już zapomniałam,co chciałam napisać Zgadzam się z Tobą .. Mój kolega nawet wszystkich postaci z MLP na oczy nie widział - Widział tylko Pinkie, Fluttershy i Rainbow. Jedyną postacią jaką zna to właśnie Rainbow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 No właśnie, dlatego bardzo ciekawi mnie jakby wyglądał kuc w wykonaniu kogoś z takim talentem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Tak' date=' ogląda. Mam jeszcze sporo postaci z Anime na rysunkach [/quote'] Jak masz jakiegoś członka Akatsuki, albo Shinigami to możesz mi wysłać, byłbym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ja nie wiem kim oni są .. xD Za chwilkę wstawię kolejne prace. Niestety ja się nie znam na Anime 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nom zacne rysunki. Szczególnie ten pierwszy. Twój Ziomek umie rysowac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Kolejna porcja prac. Uprzedzam, że jakość nie jest powalająca. Następne zdjęcia będą lepszej jakości. Głupie baterie z aparatu .. A tutaj kolejne 3 prace: http://i50.tinypic.com/30ab6s9.jpg http://i49.tinypic.com/9rltfc.jpg http://i46.tinypic.com/4tvdeb.jpg Przepraszam was za jakość zdjęć. Zapraszam do oceniana. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Zacne rysowanie Milordzie! ;D Mi osobiście najbardziej podoba się ostatni Ale i tak wszystkie są świetne ;D Tak trzymaj [Ziomku Mateusza] i czekam na więcej [twoich rysunków Mateuszu] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Te też super, doszła dwójka z Akatsuki i jeden z Espady, pobiorę to sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Te też super, doszła dwójka z Akatsuki i jeden z Espady, pobiorę to sobie Spoko, nie mam nic przeciwko. Mogę go zapytać czy nie ma narysowanych więcej prac z Anime, lub poprosić go o jakieś (jakie chcesz). Co Ty na to ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Te rysunki też są super, jakość zdjęć już nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 W zasadzie to mógłby narysować Pinkie, albo Trxie albo Itachiego, albo ulquiorra're Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Te rysunki też są super, jakość zdjęć już nie Robione aparatem z SE C702, aparat leży i się ładuje. Niebawem jakość zdjęć będzie lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Deidara yeah Spytaj go,czy ma jakieś prace z Death Note'a lub Hellsinga Jeśli to nie będzie problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts