Nogalik Posted January 11, 2013 Author Share Posted January 11, 2013 SUper prace, a cieniowanie ma lepsze niz ja ^^, Można powiedzieć, że z cieniowaniem jesteście sobie równi Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemiatozlo Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Można powiedzieć, że z cieniowaniem jesteście sobie równi mateuszku kochany zrooobisz mi ta sygnature -.-?! to zaczne bazgrać <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosacz Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Bardzo ładne rysunki. Cienie, kształty itp. są po prostu cudowne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phinbella Flynn Posted January 15, 2013 Share Posted January 15, 2013 Rysunek jest wykonany poprawnie, nie mam do niego zadnych zastrzezen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemiatozlo Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 yyyyy niedługo pojawią się nowe rys wykonane na tablecie graficznym dzisiaj został zamówiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted January 29, 2013 Author Share Posted January 29, 2013 No więc tak jak kolega napisał praca wykonana na tablecie graficznym. Oto humanizacja Derpy: http://i45.tinypic.com/684ylv.jpg Zapraszam do oceniania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted January 30, 2013 Author Share Posted January 30, 2013 Nowy rysunek: http://i46.tinypic.com/21odn9z.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Zarąbiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 Ktoś tutaj jeszcze zagląda ? Czy temat powinien powędrować do kosza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gypsy Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 A wiesz, że nie zauważyłem nowych fot. Niezły Gengar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted February 2, 2013 Author Share Posted February 2, 2013 A wiesz, że nie zauważyłem nowych fot. Niezły Gengar Dzięki, że chociaż Tobie chce się oceniać te prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Siemanko ! Dawno nic tutaj nie było, więc wrzucam moim zdaniem epicki rysunek. Ziomek powiedział, że przyśniła mu się jakaś maszkara i postanowił ją narysować, oto ona: Tak więc oceniajcie. A Ja idę zrobić sobie śniadanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arctic Cat Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 No jak dla mnie to zajebi**ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalefrom_pl Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Tyle czekania, ale warto było. Rysunek jest super, można powiedzieć ze najlepszy ze wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turoń Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Jakieś to diabelskie! Jak mu się takie sny śnią to to jest niepokojące! + ! ale wyszło całkiem nie najgorzej^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemiatozlo Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 ta... zazwyczaj jest gorzej ale wtedy jakoś słabo skończyło się na mordzie ludzkości tylko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pony Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Rysunek Jest ŚWIETNY!! Widać dokładnie wszystkie szczegóły, a sam rysunek wygląda naprawdę mrocznie. Gdy go zobaczyłem, przypomiała mi się ta piosenka: (Nawiasem, co jest napisane na mieczu?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 (Nawiasem, co jest napisane na mieczu?) Nie wiem, jak dla mnie to są bezsensowne kreski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts