DarkReaper11 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Hmm.. Jak dla mnie jest w porządku. Tylko troszkę zbyt szpiczasty nos i za cienki ogon Reszta jest w jak najlepszym porządku ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Hmm.. Jak dla mnie jest w porządku. Tylko troszkę zbyt szpiczasty nos i za cienki ogon Reszta jest w jak najlepszym porządku ;D Na prawdę dzięki, takie rady się przydają. Proszę więcej xD W następnej kolejności dodam Apple Jack. No i jeszcze dzisiaj pojawi się kilka rysunków stworzonych 4 lata temu, bo Michau podczas sprzątania pokoju je znalazł. xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dobry pomysł z tym skanerem Sam rysunek wyszedł ładnie, choć widać tylko zarys Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Dobry pomysł z tym skanerem Sam rysunek wyszedł ładnie, choć widać tylko zarys To wina aparatu. Pod choinkę kupuję sobie skaner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 To wina aparatu. Pod choinkę kupuję sobie skaner To bez sensu... Pod choinkę nie kupuje się niczego sobie tylko innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 To bez sensu... Pod choinkę nie kupuje się niczego sobie tylko innym. Ehh, od nikogo nic nie dostanę, mogę liczyć tylko na siebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Przepraszam..... Strasznie mi głupio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Przepraszam..... Strasznie mi głupio. Szpoko, loko. Jeśli po 20 uda mi się wejść to dodam dwie prace. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 Oto kolejne dwa rysunki (ehh, ja to mam problemy z jakością zdjęć..): Kawałek dłoni na skrawku papieru Pokemonowata Modliszka Zapraszam do oceniania 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Fajny Pokemon ^^ coś kojarzę ale nie mogę nazwy skojarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ręka wyszła świetnie. Nie wiem dlaczego ale bardzo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ręka wyszła świetnie. Nie wiem dlaczego ale bardzo mi się podoba Dla mnie też, kolega oddał mi ten "świstek", jeśli chcesz to mogę Ci go wysłać pocztą xD A co do kolejnego rysunku to pojawi się na 100% jutro, będzie to AppleJack 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Yay! A czo z Bjuti Pajnt? Narysuje ją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Yay! A czo z Bjuti Pajnt? Narysuje ją? On narysuje wszystko co będę chciał Najpierw zajmiemy się wszystkimi postaciami z serialu. A potem zamówienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Oki doki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Oki doki ^^ Nie martw się, szybko to minie xD Dam mu jutro rano przed szkołą do narysowania wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Nie martw się, szybko to minie xD Dam mu jutro rano przed szkołą do narysowania wszystko. wiem gdzie mieszkasz broo Też wiem, gdzie mieszkasz, a się nie chwalę :* Ładny warn za offtop i próbę trollingu będzie. To Twoje pierwsze posty, popraw się, bo na trolli banhammer czeka ~Keola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucol123 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Pierwsza praca najbardziej mi się spodobała. Druga średnio... i mam pytanie. Ta druga praca to coś powiązana z Naruto? Natomiast trzecia praca również bardzo ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Pierwsza praca najbardziej mi się spodobała. Druga średnio... i mam pytanie. Ta druga praca to coś powiązana z Naruto? Natomiast trzecia praca również bardzo ładna. Tak, druga praca jest powiązana z Naruto Tych prac jest znacznie więcej, są na prawie każdej stronie dodane w postach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucol123 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Tak, druga praca jest powiązana z Naruto Tych prac jest znacznie więcej, są na prawie każdej stronie dodane w postach Coś tak właśnie myślałam że Naruto. Zauważyłam ten znaczek na szyi (jejku, już nie pamiętam jak to się nazywało - kiedyś oglądałam Naruto) XD Wracając do tematu, zaraz przejrzę inne prace, a i mam pytanie - autor tych prac ma dA ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Coś tak właśnie myślałam że Naruto. Zauważyłam ten znaczek na szyi (jejku, już nie pamiętam jak to się nazywało - kiedyś oglądałam Naruto) XD Wracając do tematu, zaraz przejrzę inne prace, a i mam pytanie - autor tych prac ma dA ? dA? A cóż to jest ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Chyba chciał napisać dar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 LittleRainbow, jeśli chodziło Ci o "dar", to tak. Ziomek go posiada jak najbardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucol123 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 dA? A cóż to jest ? Czy ma konto na DeviantArt ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Dobra gadu gadu, ja mam propozycje na rysunek a mianowicie sebastian michaelis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts