chemiatozlo Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Dawno nikt tutaj nie zaglądał, czas to zmienić. Oto najnowsza praca: Grimmjow To jest dopiero "wstęp" tworzenia tej pracy. Włosy i cienie zostaną znacznie poprawione. A teraz zapraszam do oceniania dziś na pewno pojawi się poprawiony i jak mi się uda 3 inne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 No to super, dawno mnie tu nie było. Wydaje mi się też że z prawym okiem jest coś nie tak. Uchylisz rąbka tajemnicy co będzie następne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Uchylisz rąbka tajemnicy co będzie następne Tego nie wie nikt - Nawet Ja EDIT: "Co mi psycha podpowie" - Świeże informacje xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 No więc pomyślałem sobie, że coś narysuję. Moim zdaniem wyszło bardzo fajnie, więc postanowiłem wstawić rysunek do tematu. Rysunek Rogala Niestety aparat trochę rozjaśnił dół. Zapraszam do oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 W końcu coś twojego, i w końcu coś z MLP ;D Co do rysunku to jest dobry Wspaniale wyglądają jej włosy, czy co tam ona ma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 śliczna Kryśka ^^ taka słodziutka <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Co myślicie o tym, abym rysował dalej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Co myślicie o tym, abym rysował dalej ? rysuj rysuj a po za tym zniszcze cie mówiłem : poczekaj ja ci pomoge z cieniami. przez 2 dni czułem sie potzrebny myslalem ze po świętach przyjde pomoge pokaże ale niiii musiałeś ;< foch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Jaka śliczna, jest po prostu urocza <3 Rysuj dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 No więc kolejna praca w wykonaniu Ziomka. Zryta Psycha Michaua II Zapraszam do oceniania. Ps: Tak, to jest Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 No więc kolejna praca w wykonaniu Ziomka. Zryta Psycha Michaua II Zapraszam do oceniania. Ps: Tak, to jest Chrysalis. to Krystyna :rainrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 >.> Śliczne! Chcę taką do domu! (Oczywiście mam na myśli tą). Przypomina mi moją koleżankę... Hymn... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 >.> Śliczne! Chcę taką do domu! (Oczywiście mam na myśli tą). Przypomina mi moją koleżankę... Hymn... aż taka ładna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 No więc ,,Rogalu-Nogalu'' powiem ci coś przykrego dla cb... twoje prace są straszne.... strasznie fajne Rysuj dalej, bo cie też zacznę zmuszać spamem :rainrage: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 No więc ,,Rogalu-Nogalu'' powiem ci coś przykrego dla cb... twoje prace są straszne.... strasznie fajne Rysuj dalej, bo cie też zacznę zmuszać spamem :rainrage: Ja jak na razie wstawiłem tutaj 1 prace. Reszta to rysunki mojego Ziomka A tutaj nowa praca: http://i50.tinypic.com/28c29n7.jpg Za mniej więcej 2 godziny wrzucę poprawioną wersję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 i to właśnie myślę o tej pracy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 aż taka ładna? Śliczna - szczególnie dla mnie, gdyż lubię prace które jeszcze bardziej ryją mi banie Co do rogalika - ninja zatwierdza twe rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 poprawiona wersja kirito już jest ale... ale tego tego rogala ni ma a mi sie nie chce wstawiać na neta więc przesłałem mu na maila jak wbije to wrzuci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Rogal wrócił. http://i47.tinypic.com/x3uw3n.jpg I zaprasza do oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Rogal wrócił. http://i47.tinypic.com/x3uw3n.jpg I zaprasza do oceniania. Wszystko ładnie wyszło, tylko twarz ma trochę za ciemną, patrząc na resztę skóry, a w ogóle to kto to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Namawiajcie Michaua w komentarzach, aby zainstalował sterowniki do drukarko-skanera. Jakość przesyłanych obrazków będzie wtedy znacznie lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Namawiajcie Michaua w komentarzach, aby zainstalował sterowniki do drukarko-skanera. Jakość przesyłanych obrazków będzie wtedy znacznie lepsza nie dam bo nie mam a nawet jakbym miał to bm nie dał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nowe prace pojawią się po nowym roku. Ps: Życzę Wszystkim Szampańskiego Sylwestra ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nowe prace pojawią się po nowym roku. Ps: Życzę Wszystkim Szampańskiego Sylwestra ! yhym pojawią się jak pojdziemy po ołówki <3 bo ostanie 3 w jeden dzień kaput ;< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Powiem tak-Bardzo podobają mi sie jego rysunki, ma wielki talent. Lecz muszę wszystkich zasmucić faktem że nie lubię mangi i anime, sorry... Ale i tak najbardziej przypadł mi do gustu ten pies czy cokolwiek to jest.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts