Gypsy Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 To nieźle mnie dodupił hehe szacuneczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Jeśli ktoś złoży zamówienie, to prawdopodobnie zostanie zrealizowane jeszcze dziś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 O! To ja chcę! ;D Chciałbym, aby powstał rysunek właśnie taki: Kucyk, obojętnie czy z profilu czy z frontu. Mógłby być w mundurze z czasów Napoleońskich, to czy będzie miał broń czy nie pozostawiam już tobie ;D To wszystko Nie musi być na dzisiaj, nie śpiesz się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Dark, Ziomka teraz na ma na gg. Jak będzie to go poinformuję go zamówieniu. Prace miały nie być związane z MLP, ale dobra. Może przejdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nie związane a więc jak kiedyś wspomniałem poproszę sebastiana michaelis'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasikama123 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Ładne rysunki, genialnie cieniowane i wgl ekstra ;D Pozdro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nie związane a więc jak kiedyś wspomniałem poproszę sebastiana michaelis'a Spoko, loko. Jak wróci to napiszę, czy podejmie się zrealizowania Waszych zamówień czy też nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Co przecież to jest Ulquirra w 3 formie, więc nie chrzań. Po za tym super poprosiłem o niego i dostałem. A skora uważasz że nic się nie zgadza, to najlepiej zaprzeczę tak stary teraz to poprawilem jest lepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Jak skończysz to daj znać <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Jak skończysz to daj znać <3 hmmm dziś dokończyłem i wysłałem ci na pocztęęęęę mima mojego kochanego i tego dziwaka ;d więc jutro wstawiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 No więc tak, wstawiam na szybko: Poprawiony Ulquiorra Mimek Zapraszam do oceniania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 kocham mimka <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ktoś tutaj w ogóle zagląda ? Jeśli tak, to zapraszam do komentowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 No.... trochę porozcinany ten mimek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 No.... trochę porozcinany ten mimek. I o to chodzi. Takie prace mu się najfajniej rysuje Nawet nasza wychowawczyni była zachwycona Mimkiem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Aaaa! Dziurawy koleś Lubię dziurawych kolesi :3 Mimek też fajny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Wyjaśniam, ta dziura to coś w rodzaju śladu po utracie serca A rysunek poprawiony jeszcze lepszy, A nowy rysunek schizowego poka, super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Podziwiam i zazdroszczę talentu *-* Hhehe - I ten Mimek :3 Ile zajmuje narysowanie np. wyżej napisanego - Mimka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Podziwiam i zazdroszczę talentu *-* Hhehe - I ten Mimek :3 Ile zajmuje narysowanie np. wyżej napisanego - Mimka? tak masz racje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ile zajmuje narysowanie np. wyżej napisanego - Mimka? 1 godzina wystarczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemiatozlo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 1 godzina wystarczy tak jak zawsze masz racje <3 czytasz mi w idiotycznych komentarzach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Rysunek dla DarkReaper'a pojawi się dzisiaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Yeah! Dziękuję A co do rysunków. To ja się tam nie znam na tych japońskich cosiach i innych. Ale same rysunki są bardzo fajne Tylko czekam na święta. Bo podobno dostaniesz w tedy skaner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Yeah! Dziękuję A co do rysunków. To ja się tam nie znam na tych japońskich cosiach i innych. Ale same rysunki są bardzo fajne Tylko czekam na święta. Bo podobno dostaniesz w tedy skaner Nie dostanę. Mój ziomek ma skaner. Jak do niego przyjdę to ogarniemy co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 A co do rysunków. To ja się tam nie znam na tych japońskich cosiach i innych. Spoko najwyżej będę tłumaczył wszystkie rysunki z anime, bo najwyraźniej "ziomek" Nogalika oglądał te same co ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts