Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nie umiem rysować, ale dam swoje "dzieła". Od czego jest kartka i ołówek :3. (Sory za zdjęcia, nie chce mi się skanować, bo skaner zawalony jest tonami kartek). Ostrzegam, załatwcie sobie wizytę u okulisty! 1. To miała być Vinyl Scratch, ale wyszła Vinyl Scratch. Problem? 2. To chyba mój jedyny udany obrazek pastelowy. 3. To najlepszy przykład na to, że nie mam talentu. 4. Święta, czyli RD w szaliczku (sory za napis Merry Christmas, skończyły mi się kartki i nie miałam co robić). 5. Taka Trixie, przypomniałam sobie o tym, że nie zrobiłam zapięcia do peleryny dopiero po zrobieniu zdjęcia. Możecie zamawiać u mnie rysunki, ale ostrzegam. U mnie jutro trwa tydzień, więc uzbrojcie się w cierpliwość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Bardzo ładne, pierwsza i przedostatnia mi się najbardziej podobają, oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 śliczne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Wszystkie rysunki są śliczne. Chciałabym umieć tak rysować(a szczególnie kolorować). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Wspaniałe rysunki, bardzo podoba mi się Applejack Tak trzymaj !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 WTF? Ale to ładne xD Serio, najładniej wyszła Pinkie Pie i RD Słodkie ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Taki bazgroł kredkami z dzisiaj. Jak coś to OC znajomego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Bardzo fajne, dokładnie pokolorowane Podoba mi się Twój styl rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdanorPL Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Nice! Nogalik dobrze prawi. Styl troszkę inny od pozostałych, co wychodzi na dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Hmm... co tu dużo mówić ;D Ładnie rysujesz. Tylko taka moja mała rada na przyszłość Spróbuj trochę "skrócić" te kucyki, tułów jest odrobinę za długi Za to reszta jest doskonale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Rysunki są ładne Tylko OC'ek znajomego wygląda jakby miał ścięty ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Popieram innych, rysunki są ładne i to bardzo. Tak przy okazji fajnie piszesz Serio podoba mi się Twój styl pisania jak i rysowania . A żebym nie zapomniał, długo się tym zajmujesz już? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak od wakacji, czyli odkąd zaczęłam oglądać MLP. Czy ja wiem? Długo, czy niedługo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Tak od wakacji, czyli odkąd zaczęłam oglądać MLP. Czy ja wiem? Długo, czy niedługo? Niedługo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity14 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Bardzo ładnie.!! Pozdrawiam.!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity14 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Bardzo ładnie.!! Pozdrawiam.!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Pinkie Pie i AJ wyszły najlepiej,ale przy świątecznej RD mam wrażenie,że tylne nogi trochę dziwnie wyglądają. Nie wiem,czy fakt,że są na zdjęciach a nie zeskanowane jest plusem czy minusem,gdyż z własnego doświadczenia wiem,że zeskanowane prace nieraz wyglądają inaczej niż wydają się w rzeczywistości (niektórym to wychodzi na dobre,ale mi się nieraz wydają gorsze ;3) No ale rysuj więcej i strasznie fajnie wychodzi Ci kolorowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Viny Scratch najlepsza Ale reszta też epicka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Świetne rysunki <3 Masz talent :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Dawno nic tu nie pisałam. Dodam jeszcze jeden rysunek. Japplejack z Apple.MOV. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Hmmmm Ostatnio ktoś mnie przekonał by krytykować a nie pochwalać, lecz tu nie ma za dużo :F Apple.mov nie oglądałem ale czy jej lewy policzek nie jest zbyt kwadratowy? bo tak to wygląda fajnie D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Śliczniutka jest ^^ Taka słodziutka <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 bierzesz zamówienia? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Mogę coś narysować, jak chcesz. Tylko powiedz, czy chcesz w traditionalu (kredkami lub ołówkiem) czy w digitalu (na to drugie poczekasz trochę dłużej, mam jeszcze dużo zamówień). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 (edytowany) Dla odświeżenia tematu dam taki rysunek.Kucyk nie ma znaczka, bo nie mam pomysłu na niego. Edytowano Lipiec 17, 2013 przez Swahili 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts