Flash_Storm Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Witam wszystkich serdecznie! Chciałabym podzielić się z wami moimi (może nie pięknymi) Artami - więc zapraszam do oglądania Jeszcze tak szybko mówiąc (pisząc) - Przepraszam za jakość! Zdjęcia były robione telefonem bo skaner odmówił posłuszeństwa ;_; 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Podoba mi się 2 i 4 trochę ci się z proporcjami pomieszało. Za mała głowa, o wiele za mała... 3 mi się wgl. nie podoba. Za to mogę pochwalić twoją RD c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A mi się podobają wszystkie, ładnie pokolorowane, są w innym stylu, który wygląda bardzo ciekawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 http://www.bankfotek.pl/image/1374725.jpeg http://www.bankfotek.pl/image/1374726.jpeg http://www.bankfotek.pl/image/1374727.jpeg wygrałaś internet. Chciałbym zobaczyć szkielety tych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jeśli chodzi o pracę to są wykonane dobrze, własnym chodź nie do końca idealnym stylem, który wymaga jeszcze trochę pracy. Pierwsza praca o ile prawie całość wygląda dobrze to te cienkie nogi psują efekt. Trzeba zachować przynajmniej najmniejsze proporce, ale jeśli pracę podobają się tobie to nie ma najmniejszego powodu by to zmieniać bo rysujesz dla siebie. Ale co ja wiem. Przepraszam jeśli napisałem coś co mogło cię urazić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jeśli chodzi o pracę to są wykonane dobrze, własnym chodź nie do końca idealnym stylem, który wymaga jeszcze trochę pracy. Pierwsza praca o ile prawie całość wygląda dobrze to te cienkie nogi psują efekt. Trzeba zachować przynajmniej najmniejsze proporce, ale jeśli pracę podobają się tobie to nie ma najmniejszego powodu by to zmieniać bo rysujesz dla siebie. Ale co ja wiem. Przepraszam jeśli napisałem coś co mogło cię urazić. Urazić? Czym? Miło jest czytać opinie innych ludzi na temat swoich prac. Głownie dla tego tutaj się one pojawiły 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 No cóż. Oryginalny masz styl rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Raczej mi chodziło o to że styl jest fajny tylko taki ... no ten.. no ... niedopracowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Najbardziej podoba mi się obrazek z Pinkie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Cóż niewątpliwie Twój styl rysowania jest oryginalny. Nogi przyciągają uwagę. To chyba dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Cóż niewątpliwie Twój styl rysowania jest oryginalny. Nogi przyciągają uwagę. To chyba dobrze? I have no Idea! wygrałaś internet. Chciałbym zobaczyć szkielety tych kucyków. Mam nadzieję że widziałeś wiadomość prywatną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bardzo ciekawe prace, pierwszy raz spotykam się z czymś takim xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bardzo ciekawe prace, pierwszy raz spotykam się z czymś takim xD Oryginalność przede wszystkim xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 moim zdaniem 1 i 2 są najlepsze nad resztą musisz jeszcze trochę popracować powodzenia i wesołych świąt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Oryginalność przede wszystkim xD Dokładnie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Są... ładne. Tak. Bardzo. Tylko dopracuj nogi... kopyta i będzie pięknie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Taka mała aktualizacja: Aha - przepraszam z głowy mi wyleciało - Te prace były robione jakieś 6 miesięcy temu, niedługo dodam te które robiła ja niedawno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Cóż, Twoje prace są na prawdę bardzo oryginalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Cóż, Twoje prace są na prawdę bardzo oryginalne Ależ dziękuje xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 chętnie bym zobaczył Lunę albo Celestie z takimi nogami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ależ dziękuje xD Ależ nie ma za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ależ nie ma za co Ależ jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ależ jest Niee, nie ma Ps: Ta rozmowa nie ma sensu. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 9, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2012 Niee, nie ma Ps: Ta rozmowa nie ma sensu. xD Taak, jest ^^ P.S.2 - Wiem - chcesz kontynuować? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Grudzień 10, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 10, 2012 chętnie bym zobaczył Lunę albo Celestie z takimi nogami Musze narysować - to się przekonamy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts