fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Cześć, tutaj będę umieszczać moje bazgroły :djTyy: Od razu zaznaczam, że nie są one najładniejsze Więc na pierwszy ogień Trixie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Jest ok, ale ma za chude nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 No więc widziałem twoje wcześniejsze prace, które dodałeś do innych tematów, i złe nie są ale jak przed każdym na początku drogi czeka cię wiele pracy. Co do tego rysunku to kształt brzucha jest niewłaściwy co raczej jest spowodowane wydłużeniem samego ciała. Kończyny złe nie są ale w porównaniu do całości są małe. Co do pyszczka trudno mi się wypowiedzieć bo niewiele widać na tym zdjęciu. Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 No więc widziałem twoje wcześniejsze prace, które dodałeś do innych tematów, i złe nie są ale jak przed każdym na początku drogi czeka cię wiele pracy. Co do tego rysunku to kształt brzucha jest niewłaściwy co raczej jest spowodowane wydłużeniem samego ciała. Kończyny złe nie są ale w porównaniu do całości są małe. Co do pyszczka trudno mi się wypowiedzieć bo niewiele widać na tym zdjęciu. Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy coś nowego. Jak tylko narysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ja bym na Twoim miejscu postarał się poprawić tą prace (ewentualnie narysował od nowa) o to co wyżej wymieniono. A teraz pytanie, ktoś pomagał Ci zrobić zdjęcie czy ustawiony był czasomierz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2012 Ja bym na Twoim miejscu postarał się poprawić tą prace (ewentualnie narysował od nowa) o to co wyżej wymieniono. A teraz pytanie, ktoś pomagał Ci zrobić zdjęcie czy ustawiony był czasomierz ? to 2 Vinyl: Cadence: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Cadence wyszła Ci tak słodko Idzie Ci coraz lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Cadence wyszła Ci tak słodko Idzie Ci coraz lepiej. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Jest lepiej. Ale trzeba napisać o kilku błędach. Tylna część tułowiu Cadence jest nieco za mała, nogi raczej też ale nie jestem pewny. Ale to tylko moje zdanie. I postaraj nie rysować się na kartkach w kratkę. Widać jakiś postęp od pierwszej pracy. I czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Jest lepiej. Ale trzeba napisać o kilku błędach. Tylna część tułowiu Cadence jest nieco za mała, nogi raczej też ale nie jestem pewny. Ale to tylko moje zdanie. I postaraj nie rysować się na kartkach w kratkę. Widać jakiś postęp od pierwszej pracy. I czekam na więcej. Nie miałam innej kartki pod ręką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Flaterka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 chyba się schowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Przestraszyła się nas :< Co my narobiliśmy ?! : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 chyba się schowała Już jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nawet nieźle, gratuluję tego że chociaż masz ochotę rysować i to lubisz ^^. A tak trochę nie na temat ale czemu pisze że jesteś Brony? o_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 Nawet nieźle, gratuluję tego że chociaż masz ochotę rysować i to lubisz ^^. A tak trochę nie na temat ale czemu pisze że jesteś Brony? o_O Też nie wiem:twilight3: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fajne, tylko nogi trochę kanciaste i zbyt szpiczasty nosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Candace jest najlepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Fajne rysunki .Popracuj trochę nad tłowiem kucyków i będzie perfect Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Fajne ale nos jest strasznie szpiczasty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 NMM: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Cóż, przednie nogi są zbyt cienkie I twarz trochę Ci nie wyszła Ale ogon i grzywa jak najbardziej Ci wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Ładne palce ;P A rysunek też jest w porządku, ale zgodzę się z przedmówcą. Te nogi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 14, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2012 Nieudana Twili: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Nom, ta Twili niestety niezbyt się udała, jednak pracuj dalej a będzie poprawa . Jednak NM muszę przyznać że wyszła nieźle ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts