Majkarogo Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Jak patrzyłam na te prace, zobaczyłam, że masz duuży problem z anatomią kucyka... Czeka ciebie wiele miesięcy, lub nawet lat, żeby wyćwiczyć styl, kreskę, poprawną anatomię z pamięci, bez wspomagania się żadnymi innymi o obrazkami... Na szczęście to już za mną, chociaż i tak jeszcze ćwiczę, żeby dojść do perfekcji (chyba jestem już całkiem blisko ), ale to wszystko jeszcze przed tobą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Fryta, musisz jeszcze duuużo poćwiczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Fluttershy z odc 7: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Wszystko pięknie, ładnie. Tylko oczy Ci nie wyszły i nogi są byt chude : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Celestia: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 I to jest to ! Poćwicz tylko nad nogami, wszystko jest idealnie tylko nogi zbyt chude : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 I to jest to ! Poćwicz tylko nad nogami, wszystko jest idealnie tylko nogi zbyt chude :< Zaraz poprawię ;> Poprawiłam (chyba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Trochę chude nogi, ale ogólnie ładnie. Ćwicz, ćwicz, a wkrótce będzie ci wychodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Troszkę dziwna perspektywa, na pierwszy rzut oka. Ale jak się przypatrzy jest spoko. No nogi chudawe, ale ogólnie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Fajny rysunek, nogi są tylko trochę za chude ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Cadence: (sorry, że tak róg ucięło :<) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Cóż, tylna lewa noga nadal jest zbyt chuda Rób je trochę grubsze i będzie git. Co do Cadence, to wyszła ładnie. Idzie Ci coraz lepiej, ale niestety tym razem skrzydła są zbyt "małe" : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 bardzo ładne mi sie poodba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Fajne tylko przednia noga jest za krótka ( ta uniesiona) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Trochę ćwiczeń i będziesz mistrzynią ;3 oby tak dalej bo prace są fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Luna w kucyku: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fajne, tym razem nic nie jest "zbyt chude". Idzie Ci coraz lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fajnie ale wydaje mi się że jest trochę za długa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Fajnie ale wydaje mi się że jest trochę za długa. Wydaje Ci się .. Wszystko jest świetne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Dashie (sorry za jakość) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Ogólnie jest dobrze. Ma tylko zbyt zadarty nos reszta jest ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Trochę ma za bardzo wystające... yyy... jak to nazwać? To między szyją a nogami. Ale ogólnie jest ładnie, widać, że masz potencjał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Fajne, ale moim zdaniem głowa Spike'a jest za mała i twarz Twilight trochę nie wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts