Guardian Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 (edytowany) Dzwonek który był (jest ) hitem w USA (podobno)ummmm hallo? Mam nadzieję że się podoba Pozdrawiam wszystkich Temat wyczerpany i nie dający możliwości rozwijania go. Zamykam i do archiwum. ~KochamChemie Edytowano Styczeń 3, 2014 przez KochamChemie Koniec. Link do komentarza
Aaaa Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Dzwonek jest całkiem fajny, ale nie jestem pewny, czy wymaga całkiem nowego tematu... Bardziej byłbym za zrobieniem z tego Tematu z dodatkami na telefon z Fluttershy.... bo teraz ten temat trochę nie pasuje tutaj D: Link do komentarza
... Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Mam fajną apkę. Ktoś mógłby powiedzieć, że przycisk, po naciśnięciu którego, Fluttershy robi yay, jest rzeczą niepotrzebną, ale ja nie wyobrażam sobie życia bez tego. Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Kurde.. Gdybym miał tylko lepszy telefon D: Bo dzwonek jest ciekawy dość. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Fajny, ale zbyt cichy. Ciężko go usłyszeć na ulicy czy w MPK. Sam mam kucykową piosenkę, ale chyba zmienię na jakiś tekst. EDIT. I jeszcze jedno. Kupując w przyszłości telefon upewnijcie się, że obsługuje karty pamięci. Wtedy wgracie dodatki bez żadnych problemow. Warto też zainwestować w coś z Androidem (pozwala na zmianę wielu rzeczy). Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Fajne , ide pobrać Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ja sam tworzę dodatki do telefonu. Dzisjaj stworzyłem dzwonek z serialu Futurama, ale nie o tym chciałem - zrobienie jednego to kwestia kilkunastu, kilkudziesięciu minut. Hmm... gdyby byli chętni (a avatarzy, administratorzy nie będą mieli nic przeciwko) to mógłbym przyjmować requesty Podstawy: -NIE udzielam pomocy przy wgrywaniu dzwonka. Co model to inny sposób. -Telefon MUSI obsługiwać dzwonki w mp3/ogg/wav (jeden z tych) -Podstawa - obsługa kart MicroSD/kopiowanie plików przez kabel USB z komputera. Musicie jakoś wgrać te pliki na telefon. -Musicie podać czy to sms/dzwonek/budzik -Musicie podać jaki to tekst/powiedzenie i z jakiego odcinka pochodzi (im więcej szczegółów tym lepiej. Mile widziane podpowiedzi w stylu "ok 13:12 minuty") -Info jakie formaty dzwonków obsługuje wasz telefon (wav, mp3, ogg?). Podanie modelu nic mi nie mówi Ważne: -najlepiej, żeby tekst nie zawierał czegoś zbyt głośnego w tle (inaczej to słychać na komputerze, inaczej w telefonie) -Dzwonek to maks 35-40 sekund. Weźcie to pod uwagę. Link do komentarza
źrebaczek Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 ten dzwonek ummmm halo? fajny jest Link do komentarza
KochamChemie Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts