Julia Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Możecie mi tutaj zadać swoje pytania, ja z wielką chęcią na nie odpowiem! Ja się nie będę wtrącać i powiem tylko, że lepiej na nią uważać, ponieważ ma za dużo pozytywnej energii... A o mnie to nikt nie pamięta? :( Zresztą to normalka... Ups, zapomniałam. To jest Shine - siostra Courtney. Tak, mnie też możecie pytać. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Hej. Mam do ciebie kilka pytań... Jeśli pozwolisz... 1. Co lubisz robić poza malowaniem? 2. Wolisz dzień, czy noc? 3. Jak myślisz, który z Elementów Harmonii najlepiej by do ciebie pasował? 4. Dasz huga? Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Hej. Mam do ciebie kilka pytań... Jeśli pozwolisz... 1. Co lubisz robić poza malowaniem? 2. Wolisz dzień, czy noc? 3. Jak myślisz, który z Elementów Harmonii najlepiej by do ciebie pasował? 4. Dasz huga? [attachment=633] Cieszę się, że były już pierwsze pytania! Możecie dalej pytać, w wolnym czasie odpowiem! I mam nadzieję, że mnie też się ktoś wreszcie o coś spyta... Oj Shine, wystarczy poczekać i zmienić nastawienie! Łatwo powiedzieć... Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Hej Courtney i Shine! 1.Ulubiona książka? 2.A film? 3.Masz jakieś figurki? 4.Lubisz kakao? 5.Lubisz spacery? Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Hej Courtney i Shine! 1.Ulubiona książka? 2.A film? 3.Masz jakieś figurki? 4.Lubisz kakao? 5.Lubisz spacery? Cześć! Może pierwsza odpowie Shine. Okej. Bardzo chętnie. Ej, czy ty sobie rozjaśniałaś włosy? A dlaczego nie? Eee... dobra, wróćmy do odpowiedzi. [attachment=636] A oto moje odpowiedzi: Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Hmm... Widzę, że na razie nie ma pytań. Co jest? Ja nie gryzę! No zapraszam! Courtney, nie odstraszaj ich. Ale ja ich zapraszam! Ale lepiej przestań. Courtney chciała powiedzieć, że zaprasza do zadawania pytań... Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Cześć Wam. I ja o coś zapytam, bo w sumie czemu nie xD. 1. Co robicie gdy jesteście smutne? 2. Jakiej muzyki słuchacie? 3. Jakie macie motto w życiu? 4. Można wiedzieć Waszą opinię, o rzeczach typu alkohol itp? Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 Miło widzieć, że ktoś tu zagląda. Ja i Shine chętnie odpowiemy na wasze pytania. Tia. [attachment=647] [attachment=648] Wesołych świąt! I oczywiście szczęśliwego nowego roku. _______________________________________ Sorry za inny ogon u Shine, uznajmy, że zrobiła sobie inną fryzurę. Link do komentarza
Julia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Od dzisiaj ulepszona wersja odpowiedzi. (będą lepiej wykonane) Link do komentarza
Pan E Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nie używaj koloru w postach, do tego uprawniona jest tylko ekipa. Link do komentarza
Recommended Posts