Gość Exterminatore Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Aktualizacja posta na samym dole, podejście nr 2. Link do komentarza
Julia Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Wygląd taki sobie, za dużo tych ozdób, a w dodatku cały w jednym kolorze, więc to tak trochę nie pasuje. Historii nie będę się czepiać, bo się na tym nie znam. Link do komentarza
Gość Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Wygląd i Cutie Mark beznadziejny, imię też, i nie wiadomo, czy to chłop czy baba:twilight9: Link do komentarza
Gość Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Dzisiejsze narzekanie zasponsoruje partykuła "nie". Rasa: Alicorn NIE :twilight9: Cutie mark: 5 żywiołów - drzewo' date=' ogień, ziemia, metal i woda.[/quote'] NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE. Jeden, nie pięć naraz. Co niestety widać. Nie chciało Ci się, a szkoda, więc OC jest po prostu słaby. I ten kolor... Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Daj mu blond grzywę i będzie Johnny Bravo Pony xD A tak ogólnie to oceniam 5/10, w Pony Creatorze niemal nie da się stworzyć nic fajnego ;c Widziałem tylko parę fajnych. Link do komentarza
spitfire246 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Imię trochę dziwne . Kolor ciała i włosów jest takim sam dlatego nie widać kontur. ale dodatki są fajniejsze ja powiedziała Rainbow Dash i Rarity ------------------------------------------------------------------------- a co ty nie narzekasz nie chcesz mieć czegoś innego Nie tylko żeby było trochę fajniejsze Co fason zły nie chodzi o to żeby było trochę fajniejsze!!! :5jsSt: OOOOOOHHHHHHHH!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------- A w grę grałam fajna:fluttershy5: Link do komentarza
Syskiev Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 KAPITAN PLANETA! Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 What is this I can't even. Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Aktualizacja tematu w poście 19. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 no ale jest wybór płci Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Okej, co się zmieniło ni widzem różnicy .-. Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Historia, imię, kolorystyka? Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Aktualizacja w poście 19. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Klacz w sukience wieczorowej? No nie rysunek spoko (Ale zbroja serio wygląda trochę jak sukienka wieczorowa, meh) Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Aktualizacja w poście 19(ostatnia aktualizacja, jeśli chodzi o dane osobowe). Link do komentarza
Dżuma Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Tak to klacz w sukience wieczorowej Po prostu nie umiem rysować zbroi a tym bardziej na tablecie mam go dopiero od miesiąca Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Imię: Veneficus. Wiek: Szacowany na 24 lata. Płeć: Ogier. Rasa: Jednorożec. Cutie mark: Gwiazda chaosu. Pochodzenie: Nieznane. Miejsce zamieszkania: Obrzeża lasu Everfree. Charakter: Typ samotnika, jednak jest gotów za poznanych przyjaciół oddać życie. Historia: Miejsce narodzin Veneficusa jest nieznane, a ci, którzy mogli mieć jakiekolwiek informacje o miejscu narodzin tego jednorożca już dawno zostały zapomniane. Jego ojciec był kucykiem ziemskim, który miał własną cukiernię w Saddle Arabia, natomiast matka była jednorożcem i pracowała jako opiekunka w Słonecznym Przedszkolu. Jako dziecko nie sprawiał rodzicom zbytniego kłopotu, był dość cichym i nieśmiałym jednorożcem, który najbardziej lubił spędzać samotnie czas w swoim pokoju, pogrążony w myślach. Jego marzeniem było założenie własnej szkoły, w której mógłby uczyć innych skomplikowanych zaklęć. Swój talent i uroczy znaczek odkrył w dość nietypowej sytuacji - jego rodzice ulegli dość ciężkiemu wypadkowi i było bardzo duże prawdopodobieństwo, że nie przeżyją do czasu otrzymania pomocy ze szpitala. Veneficus wprost błagał rodziców, by nie zostawiali go samego, lecz bardzo szybko gasły ich siły. Wtedy poczuł w sobie wibracje pochodzące od mocy chaosu i użył ich, aby uzdrowić rodziców - co się udało, jednak jego rodzice byli przerażeni, ponieważ energia chaosu promieniowała od niego niczym słońce, rozsiewając negatywną energię... Na szczęście udało mu się opanować niszczącą moc chaosu i zaczął z niej korzystać do czynienia dobra. Po odkryciu talentu doskonalił się w używaniu czarów(również białej magii)i kiedy osiągnął wiek 15 lat postanowił wyruszyć w poszukiwaniu przygody życia. Pożegnał się z rodzicami i przez kilka lat podróżował po Equestrii, aż w wieku 22 lat dotarł do Ponyville. Mimo swojego wyglądu i znajomości czarnej magii został dość szybko zaakceptowany przez społeczeństwo i przez jakiś mieszkał w samym Ponyville, jednak postanowił przenieść się na obrzeża lasu Everfree, gdzie przy pomocy magii chaosu zbudował sobie przytulny dom, aby móc w spokoju kontynuować ćwiczenia w opanowywaniu tzw. czarnej magii. Na chwilę obecną buduje szkołę, w której będzie w zależności od wyboru kandydatów uczył czarnej bądź białej magii, które będą wykorzystywane w służbie dobra, nie zła. Należałoby również wspomnieć o pancerzu z rubinów, z którym nigdy się nie rozstaje. Otrzymał go od pewnego płatnerza, podczas swojej kilkuletniej wędrówki, jako podziękowanie za uratowanie jego rodziny przed bandą czarnych jednorożców, które szerzyły terror w okolicy, w której żył wspomniany płatnerz. To jest ostateczna forma mojego OC'ka i choćbyście mieli z tym jakieś problemy - to mam to zasadniczo gdzieś, nic już nie zmieniam. Chcecie, to narzekajcie -_- Edit: Rysunek by Animal. Link do komentarza
Applejuice Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Mam pytanie: Gdzie robiłeś jego wygląd? Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Fakt, zapomniałem przy edycji wspomnieć - rysunek zrobiła dla mnie Animal. Link do komentarza
Recommended Posts