wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Na wszelki wypadek zostałam w nich jeszcze chwilę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Shadow wyszedł na drogę i rozejrzał się. - Możesz wyjść, siostrzyczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Dobrze mam nadzieję że nie spotkamy już ich-powiedziałam wychodząc z krzaków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Ruszyliście znowu w kierunek obrany przez Shadowa. Nagle grunt stał się bardziej błotnisty. Przy ścieżce ktoś ustawił tabliczkę: "Nie wchodź, jeśli ci życie miłe!". Obok leżał szkielet kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Emm.... Shadow, nie podoba mi się to miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Shadow rzucił szkielet magią między krzaki i podszedł do znaku. Wyszeptał coś i na tabliczce pod napisem pojawiła się trupia czaszka. Twój brat wylewitował szkielet z krzaków. - To może się nam przydać. - wyszeptał kolejne kilka słów i szkielet pokrył się krwią, gnijącym mięsem i resztkami sierści w czerwonawych odcieniach. Shadow rzucił ciało obok znaku i poszedł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Shadow? Co ty zrobiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Spokojnie, teraz masz przed oczami iluzję własnej śmierci. Będą szukać już tylko mnie. Ciebie zostawią w spokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Chcesz powiedzieć... że to jest iluzja mnie?- ogarnęły mnie ciarki na samą myśl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Spokojnie, nie pozwolę aby ci się coś stało. To tylko sztuczka, aby ciebie nie ścigali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Dobrze, ruszamy dalej. Ta iluzja mnie przeraża Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Jak znajdę drugi szkielet to podłożę tu swoją iluzję, ale bardziej zmasakrowaną - powiedział Shadow. Dotarliście do kłody rzuconej na ziemię. Nie wiadomo, czemu, ale była przywiązana do podłoża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Coś mi tu nie grało lecz nie wiedziałam co. -Coś jest nie tak z tą kłodą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - To jest z nią nie tak. - Shadow chwycił kamień magią i rzucił ją obok kłody. Zapadł się pod ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Ona robi za kładkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Taką niepozorną, aby tylko wtajemniczeni o niej wiedzieli. - Shadow przelewitował cię magią na drugi koniec kłody i sam przeszedł po niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Jesteś pewnie że nie to uda nam się przez to przejść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Oczywiście. W razie czego idź za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Dobrze... prowadź- powiedziałam po czy szłam za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Co chwila mijaliście różne kępki roślin, lub podejrzanie wyglądające błoto. Q końcu dotarliście do rozpadającej się szopy, otoczonej wodą. Na brzegu leżała stara, ale mocna łódź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 -Nie chcesz mi chyba bracie powiedzieć że wybieramy się do tamtej rudery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 - Właśnie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 -Ale stąd mam wrażenie że ta szopa dosłownie rozpada się w proch. I jeśli mam być szczera już wolę Silent Barow niż to bagno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Spokojnie, tu nam nic nie grozi. - Shadow zepchnął łódkę do wody i gestem zaprosił cię do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 -Ale chodzi mi o to że warunki są tu chyba gorsze niż w Silent. -powiedziałam wchodząc do łódki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts