Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Shadow uśmiechnął się i chwycił magią wiosła. Łódka płynęła przez jezioro w stronę wyspy. Kiedy do niej dotarła, Shadow wyskoczył z łódki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Wyskoczyłam za bratem. I popatrzyłam na ruderę. -Chyba nie mamy zostać tu na stałe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Zależy... - Shadow podszedł do rudery i wszedł do środka. - Od środka nie wygląda na bliskie zawaleniu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 -Ale patrząc na to miejsce przypominają mi się przedmieścia Silent, czyli ruina, ruina i jeszcze raz ruina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Chodź siostrzyczko, nie jest tak źle... - Shadow wszedł do szopy. Rozległ się dźwięk przesuwanego mebla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Westchnęłam po czym weszłam do szopy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Było tam mnóstwo spróchniałych mebli, ale choć szopa wyglądała z zewnątrz na zrujnowaną, od środka ściany i dach były z betonu. Shadow stał obok przesuniętej szafki nocnej, a przed nim była klapa w podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 -Co to jest? Jakiś schron? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 - Możliwe... - Shadow bez namysłu otworzył klapę. Wyleciało z niej kilka nietoperzy. Twój brat się nimi nie przeją i wszedł do dziury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 -Jak zwykle nie wzruszony i spokojny- powiedziałam do siebie po czym poszłam za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Pod ziemią było wilgotno a w powietrzu wisiał zapach rozkładu i stęchlizny. Shadow szedł przez siebie, odgarniając magią sporych rozmiarów pajęczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Jedyne co ja zrobiłam to stworzyłam przed sobą ogień by nie czuć aż takiej wilgoci oraz by coś widzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Podłoga była wyściełana maleńkimi kosteczkami, przypominającymi kości gryzoni. Shadow nagle stanął. Przed nim rozciągał się most, który biegł nad przepaścią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Westchnęłam widząc przepaść -Aż się przypomina tunel z wielkiej biblioteki do gniazda pająków w Silent co nie Shadow? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Prawda. - Shadow zrobił pierwszy krok, a deski mostu zatrzeszczały pod jego ciężarem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 -Jesteś pewien że ten most wytrzyma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Oczywiście. - szepnął Shadow. Kolejne deski zatrzeszczały pod nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 -No mam nadzieje. Nie za bardzo uśmiecha mi się spadanie w dół. Weszłam na most i zaczęłam iść za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Budowla strasznie skrzypiała. Kiedy Shadow znalazł się po drugiej stronie, przelewitował cię do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 -Shadow... wiesz że nie musisz się o mnie aż tak martwić? Sama bym przeszła przez most do końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Shadow nie odpowiedział, tylko ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Poszłam za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 W następnej jaskini było równie wilgotno. Nagle przed wami zobaczyliście jakby ogromny pąk wyrastający od razu z ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Nie przepadałam za wilgocią, ja byłam jak ogień wolałam suchość i gorąco. Obok siebie wyczarowałam ogień by czuć ciepło i suchość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Shadow stanął przed pąkiem. - Czemu mam przeczucie, że to nic dobrego? - wystrzelił czarną kulę energii w roślinę. Otworzyła się, a ula nic jej nie zrobiła. Pąk rozwarł się, a z niego wyłoniła się jakby zielona kula na łodydze. Rozwarła się i ona ukazując szeregi ostrych zębów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts