wiej007 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 -Teraz ja- zmieniłam mały płomyk w ogromną kulę i miotłam nią w rośline Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Stwór-roślina zaryczała wściekle. - Mam pomysł, siostrzyczko - powiedział Shadow i skoczył na roślinę. Kiedy go złapała i z jej paszczy zwisały jego nogi, strzelił kulą cienia w jej gardło. Roślina rozsypała się w pył, upuszczając przegryzionego na pół Shadow'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 -Shadow? Wszystko w porządku?- powiedziałam podchodząc do brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Shadow się nie ruszał i nie oddychał. Powoli jego rany zaczęły zarastać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Czekałam aż Shadow ponownie sie odrodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Po kilku minutach wstał i pomachał głową. - Zbyt przyjemne to nie było, ale zadziałało. - miał rację. Za kupką popiołu, która była jeszcze niedawno rośliną, rozciągał się kolejny tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 -Cóż... to idziemy dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 - Oczywiście. - ruszył nowo odkrytym tunelem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Nadal szłam za bratem trzymając przy sobie ogień by czuć suchość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 W następnej jaskini było dziwne stworzenie. Przypominało krzyżówkę jaszczurki z żabą, a ogon miał kształt pioruna (taki ogon Pikachu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Patrząc na zwierze powiedziałam do brata: -Czemu mam złe przeczucia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 - Hmm... Zaraz zobaczymy. - Shadow delikatnie pogłaskał stwora. Ten wstał i zasyczał na niego. Jego ogon zaświecił się, a Shadow padł na ziemię. Jaszczurko-żaba cofnęła się i szykowała do kolejnego porażenia elektrycznością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Otoczyłam się płomieniami i uformowałam je tak by przypominać ognistego potwora. Stanęłam między Shadowem a potworem i zawarczałam na niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Stwór splunął strumieniem wody, który ugasił płomienie. Nagle coś wyskoczyło zza ciebie i rzuciło się na potwora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Trochę nie wiedziałam co się dzieje ale miotłam w potwora kulą ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Nastąpiła szamotanina, podczas której czarne stworzenie wygrało. Wstało znad ciała jaszczurko-żaby. Był to czarny smok. Uśmiechnął się do ciebie znajomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Patrzyłam zdziwiona na smoka -Fire? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Smok pokiwał łebkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -Ciesze się że cie widze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 ("pokiwał", nie "pokręcił", czyli potwierdził) Zza ciebie wyszedł kolejny smok, tym razem z większym, szarym grzebieniem. Jego ogon był zakończony czarnym płomieniem. Ten drugi smok miał niebieskie oczy i miał spojrzenie podobne do Shadowa. Tymczasem twój brat powoli wstawał z podłogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -Shadow... chyba mamy problem-powiedziałam cofając się w stronę brata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Kuc pomachał łbem i spojrzał na smoki. Fire uśmiechnął się i cię przytulił. Ten drugi smok wyglądał jak gadzie odbicie Shadow'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Wtuliłam się w Fire'a po czym byłam ciekawa co zrobi drugi smok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Drugi smok rozchylił paszczę. Wydobywało się z niej szare światło. Róg Shadowa lekko się jarzył. - Czy mi się wydaje, czy ten gad jest podobny do mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -Wiesz że ja też widzę pewne podobieństwo między wami? Chyba ten smok cie lubi tak jak mnie Fire- powiedziałem nadal będąc przytulona do Fire'ra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts