Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Mi się tak nie wydaje. - rozległ się po sali głos żeński. Smok podobny do Shadowa przymrużył oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Nie wiedziałam co sie dzieje więc zaczęłam się rozglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Shadow strzelił kulą cienia w smoka, ale on ją... wchłonął. Zareagował na nią jak Fire na ogień. - Co się tak gapisz? - rozległ się ponownie żeński głos, kiedy smok uchwycił twoje spojrzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -A to było akurat ciekawe- powiedziałem patrząc na to co stało się przed chwilą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Pytałam. Na. Co. Się. Gapisz?! - smok podobny do Shadowa podbiegł do ciebie. - Siad, leżeć, waruj, ale to już! - wrzasnął Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 -Eee... na nic? Po prostu jestem trochę zdziwiona?- puszczając Fire'ra i cofając się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 26, 2013 Autor Share Napisano Luty 26, 2013 Smok odwrócił się i poszedł w stronę tunelu. Tuż przed wejściem odwrócił się. - A wy co, mam wam wysłać zaproszenie?! - ponownie żeński głos wypełnił jaskinię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Powoli zaczęłam iść za smokiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Fire i Shadow ruszyli za smokiem. Korytarz ponownie rozszerzył się w jaskinię. Tym razem z otworu w suficie spływało światło dzienne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 -W końcu trochę więcej przestrzeni, prawda bracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Prawda. - Shadow spojrzał na otwór w suficie. Oba smoki uniosły się i zniszczyły sufit, chroniąc was własnymi ciałami. Sami nie odnieśli w tym szkody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 -Tak właściwie... jak się nazywasz? - powiedziałam do smoka podobnego do Shadowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Shade. - ponownie rozległ się żeński głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 -Teraz strzelam... jesteś siostrą Fire'ra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Nie! No coś ty! - głos był wzburzony, z nutką złości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 -Wybacz, jak mówiłam. Strzelałam.Wiesz że wyglądem jesteś bardzo podobna do mojego brata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 - Możliwe, ale to nie ważne. – smoki wyniosły was na powierzchnię. Dookoła był las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 27, 2013 Share Napisano Luty 27, 2013 -Dziwi mnie póki co jedno. Dlaczego nam pomagasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Fireblade chciał. Przyjaciołom się pomaga - odparła smoczyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 -Fireblade? Ja tam wole go nazywać Fire, dokąd właściwie lecimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Nigdzie - odparła i osiadła na ziemi. W jej ślady poszedł Fire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Mimo że byliśmy na ziemi nadal byłam przytulona do Fire'ra. Nie wiedząc czemu lubiłam się do niego przytulać. -Shadow, masz jakiś pomysł gdzie się udamy? Gwardia może nadal nas szukac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Ciebie już nie. Pamiętasz szkielet? - zapytał Shadow, schodząc ze smoczycy. Przyglądał się jej nieufnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 -Pamiętam aż za dobrze ale co jeśli mnie też zobaczą obok ciebie?- powiedziałam schodząc z Fire'ra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Będziesz chodzić pomiędzy smokami. Nie powinni cię zauważyć. Jednak całego życia nie możemy poświęcić ucieczce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts