wiej007 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 -To sama wiem, musimy się gdzieś zadomowić. Byle nie gdzieś gdzie jest zimno. Dobrze wiesz że nie ciepię zimna ,wolę ciepło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 - Wiem, siostrzyczko. Nagle smoki złapały was i poderwały w powietrze. Szybkim lotem dotarły nad wodospad. Strażnicy byli za drzewami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Ale ta gwardia jest szybka, nawet tutaj nas szuka. Chyba musimy jak najszybciej iść dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Smoki się nie zatrzymały i pruły w stronę ściany wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -O nie... tylko nie woda...- powiedziałam nerwowym głosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Gady przeleciały przez wodospad. Nie było tam spodziewanej ściany, tylko tunel. Smoki stanęły na ziemi, dając wam czas na zejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Zeszłam z Fire'ra po czym zaczęłam się otrzepywać z wody. Jedyne czego bardziej nienawidziłam od zimna była chyba woda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Shadow nie zwrócił uwagi na wodę, która z niego ściekała, a smoki osuszyły się "na pieska". Twój brat spojrzał wgłąb tunelu, następnie wyskoczył na zewnątrz. Po chwili wrócił. - Nikt nas tu nie zobaczy, możemy rozbić obóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Nadal otrzepywałam się z wody po chwili przestałam. -Tak dobry pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Shadow podszedł do ściany i wyrwał kilka korzeni. Ułożył je w zgrabny kopczyk. - Felicjo, mogłabyś...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Nie musisz prosić dwa razy- powiedziałam z uśmiechem i rzuciłam na korzenie małą kule ognia która zapaliła je Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Nagle Shadow rozejrzał się po tunelu. - Też to słyszałaś, siostrzyczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 -Nie, za bardzo skupiłam się ogrzewaniu się przy ogniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - To było coś jakby "mogłeś mnie poprosić". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Przykro mi nie słyszałam nic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Dziwne... Nieważne, prześpijmy się, a jutro sprawdzimy ten tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 -Może masz racje, prześpijmy się- położyłam się blisko ogniska po czym powoli zasypiałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 Kiedy się obudziłaś, Shadow piekł jabłka nad ogniskiem. Smoki leżały przy wejściu wgłąb tunelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wstałam po czym podpatrzyłam się obok Shadowa wtulając się w niego -Brakowało mi tego uczucia... przytulenia się do ciebie przy cieple ogniska... ostatnie takie zdarzenie miało miejsce 9 lat temu... w Silent Barow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - To prawda... - Shadow przytulił cię i podał jabłko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wzięłam jabłko które podał mi Shadow i zaczęłam je powoli jeść będąc nadal przytulona do brata -9 lat... 9 lat byłam duchem który wszędzie z tobą był, mogłam mówić ale nie mogłam cię dotknąć. To było trochę bolesne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 2, 2013 Autor Share Napisano Marzec 2, 2013 - Nawet nie wiesz jak dla mnie... - mogłoby się wydawać, że z jego oka spłynęła łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Ale teraz jesteśmy razem bracie, i prędzej spłonę w ogniu który stworzyłam niż będę chciała cię zostawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Shadow uścisnął cię i podał kolejne jabłko. Smoki powoli wstały i przeciągnęły się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Chyba niedługo będziemy sie musieli zbierać, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts