Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - To fakt. - Shadow zapakował resztę jabłek do juk i wstał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Wstałam razem z nimi i podeszłam do Shade -Wiesz dokąd prowadzi ten tunel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Nie, zawsze zatrzymywaliśmy się tu, potem wylatywaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -A więc nie wiecie co kryje ten tunel?- powiedziałam rzucając małą ognistą kule w tunel by zobaczyć jaki jest długi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Kula zgasła, zanim dotarła do końca. Wiadomo jednak było, że tunel spadał wgłąb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Głęboki... co sądzisz Shadow? Idziemy wgłąb czy wychodzimy z tej jaskini? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Raczej... - jego sowa zostały zagłuszone przez okrzyki strażników na zewnątrz. - O, cholera, chyba nie mamy wyjścia! (pierwsze przekleństwo w sesji! yay!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Na to wygląda... lepiej się stąd zmywajmy zanim nas znajdą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Chodź - powiedział Shadow i ruszył wgłąb tunelu. Za nim oba smoki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Chyba nieźle się wkurzyli z powodu twojej ucieczki. Fire zrobił wtedy dywersje pod nazwą zniszczenie wierzy Celesti a ja spaliłam jej prywatny ogród Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Shadow wybuchł śmiechem. - To nieźle im dowaliłaś, siostrzyczko! Przed wami zaczynały się... schody. Normalne, kamienne schody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 -Jak zawsze Shadow, może jestem mała ale jestem niebezpieczna- popatrzyłam na kamienne schody- Jednak coś mi się tu nie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 - Mi też, ale innego wyboru nie mamy. - Shadow zbiegł po schodach. Za nimi był kolejny tunel. Na ścianach wisiały pochodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -No teraz to na pewno mi się coś nie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Im dalej biegliście, tym więcej dziwnych rzeczy widzieliście. Strop był podtrzymywany przez bele drewna, a w kamiennych ścianach tkwiły kryształy dające światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Wow... czuje się prawie jak w pajęczych tunelach pod Silent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Tyle, że tu nie ma, ani pająków, ani sieci. - Shadow pędził na złamanie karku. W przenośni. Nagle przed wami zamajaczyły na końcu tunelu drzwi. Były bogato zdobione kamieniami szlachetnymi, ułożonymi w różne wzory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Te drzwi wyglądają obiecująco ale coś mi się w nich nie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 Shadow popchnął drzwi. Waszym oczom ukazała się podziemna, zminiaturyzowana Equestria. Przed wami wylądowała czerwona pegazica z tęczową grzywą w srebrnej zbroi. - Wy to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Wow... tego się tu nie spodziewałam. Emm... Jestem Felicja "Ignis" Dark a to mój brat Shadow "Veritas" Dark. A to nasi towarzysze smoki Fire i Shade Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Fireblast'a i Night Shade znam, ale co do was nie mam pewności. Nazywam się Rainbow Fire, jestem strażniczką wrót do Equestrii. Sprowadzę was przed oblicze księżniczki, ona powie, czy mamy was traktować jak kogoś z nas. - pegazica odwróciła sie od was i dała znak, abyście szli za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Do Equestrii? Sądziłam że to tam na górze? Księżniczki? Nie podoba mi się to.- powiedziałam idąc za Rainbow Fire Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Właśnie, Equestria jest na górze i to jest przejście do niej. - zagwizdała i przed nią stanął sporych rozmiarów, czerwony smok - Night Shade i Fireblast! Wy poniesiecie ich! - sama wsiadła na dużego smoka. Chwyciła za lejce skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 -Nie rozumiem tego... a ty coś rozumiesz bracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 4, 2013 Autor Share Napisano Marzec 4, 2013 - Chyba to, że... Ta kraina ma połączenie z wieloma krainami i my weszliśmy przez przejście do Equestrii. - Shadow wszedł na Shade, a ty na Fire'a. Razem z Rainbow Fire ruszyliście drogą powietrzną przez krainę. Pod stropem palił się ogromny kryształ, którego światło imitowało promienie słoneczne. Po godzince lotu dotarliście do ściany przeciwległej do tej, przez którą przez którą weszliście do podziemnego państwa. Miała mnóstwo wydrążonych jam i dziur. Rainbow Fire zeszła ze smoka, który odleciał i podeszła do drzwi, wykonanych z czarnego drewna i mające złote zdobienia. Rainbow otworzyła je i machnęła na was skrzydłem. Wnętrze było oświetlane kryształkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts