Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Po kilku minutach fioletowy jednorożec w cylindrze wszedł na arenę. - Witajcie, droga publiczności - powiedział, głosem magicznie pogłośnionym. - Dzisiaj wystąpią nasze gwiazdy! Tiger i Cat! Przywitajmy je gromkimi brawami po długim urlopie!. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Lekko zaklaskałam uważnie przyglądając się przedstawieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Inne kucyki wyglądały na zachwycone powrotem gwiazd. Jednorożec zszedł z areny. Po chwili na jej środku zapłonął ogień, a kiedy zgasł, na jego miejscu stały dwa tygrysy o płonącej sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nadal z ciekawością się przyglądałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 (się paliły) Tygrysy zaczęły okrążać środek areny, na którym pojawił się rdzawy jednorożec. Jego róg zabłysnął i przed nim utworzyła się obręcz z wody wisząca w powietrzu. Jeden ze zwierzaków przeskoczył przez nią, robiąc salto, a drugi do góry nogami. (Skacze i 'turla się' w powietrzu.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Patrzyłam na to wszystko z wielkim zafascynowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Tygrysy wykonały jeszcze kilkanaście zapierających dech w piersiach sztuczek i zniknęły w płomieniach. - Do następnego pokazu potrzebujemy ochotnika! - powiedział jednorożec, który wcześniej zapowiedział tygrysy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Z podekscytowania podniosłam kopytko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Mamy małą ochotniczkę! - powiedział jednorożec i nagle znalazłaś się na arenie. - Jak godność? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Felicja Dark. -powiedziałam z uśmiechem. Tytuł "Ignis" wolałam zachować dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Więc... Mamy tu młodą księżniczkę! Nie martw się, nic się nie stanie. Przywitajcie... Koszmara Ponocnika! - wykrzyknął. Wejście na areną się otworzyło i wszedł przez nie wielki, dwunożny, czerwony smok. - Nie bój się. Samozapłon! - jednorożec wydał rozkaz, a smoczysko zapłonęło. Na jego grzbiecie pojawiło się czarne siodło. - Chcesz się przejechać? - zapytał kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -A czemu nie. Raz się żyje a taka okazja może się już nie powtórzyć. -powiedziałam z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Po chwili pojawiłaś się na siodle smoka. Stwór zaryczał i zionął ogniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Czekałam by zobaczyć co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Zmieniłaś się w ogień. To było to. Jednak jedynie na moment. Potem wróciłaś do formy kucyka. Smoka wykonał parę pętli, podrzucił cię i wylądował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nadal siedziałam na smoku, bo nie wiedziałam co dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Brawa dla księżniczki! - wykrzyknął jednorożec, a ty pojawiłaś się na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nadal stałam i się przyglądałam gdyż byłam lekko zawstydzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Po chwili pojawiłaś się obok Shadowa, ale oklaski nie ustały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Popatrzyłam na Shadowa -Wiesz... trochę się zawstydziłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Widziałem. - Shadow położył ci kopyto na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Jest coś co mnie ciekawi... ale o tym później. -powiedziałam patrząc nadal na przedstawienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Było jeszcze kilka sztuczek z tańczącymi płomykami na koniec. Później wyszliście z namiotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Było bardzo fajnie ale nie rozumiem jednego. Dlaczego nazwano mnie księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Może dlatego, że się przedstawiłaś jako Felicja Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts