Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Możliwe... Teraz nie mogę dłuższych postów, słucham Silent Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Więc kiedy to zaczniemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 (ale co?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (ona pyta się kiedy ma zacząć opanowywać sferę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Jak najszybciej, ale nie tu. Musimy się oddalić od lasu Everfree. - Razem ruszyliście w przeciwną stronę do Canterlotu. Co powiesz na koniec sesji? Cel wypełniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (nie... coś za krótko ta sesja) -Wiesz może gdzie idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 ( 21 stron to krótko?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (cóż jak chcesz zakończyć sesję to możemy zakończyć, ja lubię grać w sesjach ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 (spójrz na moją ilość sesji) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 (Dobra, jak chcesz zakończyć to nie ma problemu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Cel wypełniony. Sesję oficjalnie uważam za zamkniętą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 (Sądziłem że potrzebujesz jakiegoś małego impulsu to tu masz mały, jakby co mogę usunąć ten post) Postanowiłam w końcu odezwać się do brata. -Shadow... gdzie się teraz udamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 (czyli zaczynamy ponownie? ok. tylko daj kolejny cel) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 (Ok. Cel: "Uciec przed gwardią która ścina Felicje i Shadowa oraz znaleźć miejsce w którym mogliby zamieszkać na stałe bez obaw". Może być?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Prawdę mówiąc myślałem nad Haysed Swamps... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Haysed Swamps? A co to za miejsce bracie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Stare bagna na wschodzie Equestrii. Nikt tam się nie zapuszcza ze względu na złą sławę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -Sądzisz że tam odnajdziemy naszą "obiecaną ziemię"? Nie boisz się że gwardia królewska ruszy za nami nawet tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 - Nie, na pewno nie. Pomyślą, że się potopimy na tym zdradzieckim gruncie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -A skoro mowa o nich... nie sądzisz że wysłali już pewnie gwardie na poszukiwania ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Jak na zawołanie usłyszeliście za sobą odgłos kopyt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 -To chyba jakiś żart.... lepiej stąd uciekamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 Shadow wbiegł między drzewa, pokazując abyś weszła za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Pobiegłam za bratem, miałam nadzieję że ci strażnicy nas nie znajdą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 13, 2013 Autor Share Napisano Luty 13, 2013 W chwilę po twoim skoku w chaszcze, obok nich przebiegli strażnicy Luny. Nie zauważyli was. Przystanęli i zawrócili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts