DatPony Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Witam. W tym wątku będę zamieszczał swoje prace. Nie tworzyłem tematu w żadnym podforum, gdyż moimi narzędziami twórczymi są ołówek, tablet (chociaż ten jest lich, ale hej - liczą się chęci ) oraz kawa, chociaż wcale nią nie smolę pod kartce, o nie! Zanim cokolwiek wam zaprezentuję, pragnę zaznaczyć że jestem amatorem, koślawe linie to codzienność, nie wspominając o proporcjach . Jeśli chodzi o samą twórczość - dla mnie fanart to własne podejście do tematu. Chociaż nie mam nic do ludzi którzy tworzą w stylu identycznym do serialu. Ba, nawet ich podziwiam za to że tak doskonale potrafią odwzorować bohaterów z Ponyville. Jednak ja staram się być czasem nieco abstrakcyjny i dodać coś od siebie, nie zabijając przy tym charakteru danej postaci. Ale dosyć gadania, pora przejść do konkretów. Oto moje pierwsze wypociny związane z kucykową tematyką. 1. Randomowy test 2. W pogoni za Dash 3. RD: Nie, bo nie! 4. Celestia inaczej 5. AJ również inaczej 6. Spike 7. Twilight i Spike Narazie to tyle. Słowa krytyki mile widziane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Hmmm... to nie jest złe. Fakt, Celestia ma jakiś bad mane day , a lenistwo i nieuwaga przeszkadzają (gdzie ogon Dashie?), ale wygląda to obiecująco, kreska jest ciekawa, styl intrygujący i przy porcji włożonej w to pracy będzie wybornie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Styl ciekawy, rysunki świetne. Trzymaj tak dalej, a zostaniesz miszczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 UPDATE 2012.12.25 Dorzucam trzy kolejne prace do kolekcji: 1. OC: Fireball 2. Request: AngelWing 3. Request: Rainbow Dash i Scootaloo Kolejny update pod koniec tygodnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Lulz Calkiem fajne :PP najfajniejszy chyba jets ten 3 xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Wszystkie są świetne, ale popieram przedmówcę. 3 najlepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 UPDATE 2012.12.27 Dwie kolejne prace do kolekcji 1. Spike - ludzka forma 2. Rainbow Dash na chmurce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Rainbow Dash - Rysuneczki świetne, jak zawsze, ale 2 i tak najlepszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Ciekawie wygląda twój własny styl.Nic nie mówiąc ładne prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Co obrazek to lepiej chce zobaczyć twoje arty za pół roku. Powodzenia w tworzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 UPDATE 2012.12.29 Dwie nowe prace: 1. OC dla Catkotek - Shinya 2. Rozbrykana Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pinkie jak zawsze na fazie. Miodnie Ci to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Kuleją trochę proporcje, ale bardzo ciekawie rysujesz. Proponuję wstawać rysunki, jako obrazki, linki ściągają mniej uwagi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Ja powiem tylko tyle Pięknie rysujesz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 UPDATE 2013.01.11 Mały, noworoczny update 1. Rozbrykana Pinkie, z odrobiną koloru 2. Logo do mojego projektu 3. Nocne bazgrolenie feat. AJ, RD, PP, FS oraz Rarity (TS i Spitfire w drugim planie). 4. Cutie Mark Adventures - pierwsza okładka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Ta Applejack jest genialna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Popieram, AJ wyszła świetnie. A logo też złe nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 UPDATE 2013.01.12 1. Dashie na chmurce w kolorze 2. Applejack i Big Macintosh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dat Rainbow... Boskie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffinxd Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Bardzo podoba mi się styl rysowania. *-* wszystkie prace są super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 UPDATE 2013.01.19 1. Rainbow Dash w świetle księżyca 2. Request - Yellow Flash OC 3. Scootaloo I dzięki za miłe słowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 UPDATE 2013.03.27 Witam ponownie i przepraszam za brak aktywności Się zawieruszyłem się. 1. Pinkie Pie - takie niby chibi 2. Sonic Rainboom 3. Rainbow Dash i farba... 4. Request - Ember Rose 5. Apple Bloom 6. Request - Mystery Hunter 7. Request - Crosspencil Zapewne dostanę warn'a za post pod postem, ale raz się żyje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Świetnie rysujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Jejusiu *.* No to jest na prawdę super! *y*. O ja prdl... Nie no to jest zaje*iste! Po prostu Ryszuj więczej! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Kurczę, jaką przyjemną oku kreskę masz^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts