Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 Lepsza wersja poprzedniego rysunku: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Następny rysunek, zainspirowany linkiem od Losse Also, dzięki za jakiekolwiek posty ten arcik jest naprawdę ładny c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Praca 20 minut okołoBardziej chodzi mi o twarz i grzywkę, bo resztę dorobiłem na szybkiego by nie wstawiać samej twarzy Edytowano Luty 5, 2014 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 7, 2014 Share Napisano Luty 7, 2014 Lyr, wróciłem hejcić twoje prace Ale na poważnie to całkiem niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 (edytowany) Dla zabawy jak najszybciej zrobiłem requesta[Karykaturę] od Hedzia xdNie pamiętam jak proporcję już idą ;-; Edytowano Luty 17, 2014 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Lyr, narysuj swój avatar.....i podeślij link do niego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 (edytowany) Przez przypadek narysowałem w szkole Shanę, nie pomyślałem że mogłem Taige zrobić :/ She's next. Tutaj rysunek, wybaczcie niektóre linie ale nie chciało mi się szczerze tego robić xd Nie potrafię jeszcze rysować twarzy pod różnymi kątami, zawsze w trakcie rysowania przechodzi mi na profil albo front, tutaj też prawe oko lekko mi schodzi do środka :c Edytowano Marzec 5, 2014 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 w ostatnim z ułożeniem paznokci na palcach trochę problem. Tzn one rosną pod tym samym kontem czyli nie mogą się różnic i być powyginane jeśli palec nie jest obrócony. i wskazujący palec wygląda jak żelek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts