Lemuur Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Dziękuję. Tak brzmi znacznie lepiej ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Nowy rys: 2 Moje postacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Ten po prawej kojarzy mi się ze mną, bo grzywka xD. Ogólnie bardzo ładne ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Jezu, ile ja to rysowałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Świetna Luna, ale ma trochę dziwny nos. No i diadem jest słabo widoczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Świetna Luna, ale ma trochę dziwny nos. No i diadem jest słabo widoczny Czemu nochal dziwny? Jakoś mnie tam pasuje. A co do diademu, to rzeczywiście trochę niewidoczny, ale chyba nie zrobię świecącego lub różowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Moim zdaniem korpus przydługi, reszta świetna ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Uch... Długa przerwa, to dodam parę nowych wybryków mózgownicy: Ten sam rysunek wykonany w 2 programach graficznych. A to... To jest armanda! Art trade z Chayę artystę. Dziwne cuś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteragon Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 This is so awesome! Przyjmujesz zamówienia? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Tu jest wątek z requestami: mlppolska.pl/watek/3263-zamówienia-u-maishy/#entry156211 I dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Pewnie warn za to pójdzie... Narysowałam parę desingów wilczków, jak ktoś chce moze sobie kupić. Nr. 3 jest juz kupiony, walutą jaką przyjmuje są pointy na deviant art. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Nowe rysy: Art trade z BellaminaVonFabulous. Moja ekscytacja na wieść ze będzie film Ratchet&Clank. Szkolne bazgroły: I to na razie tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Może zacznij rysować arty zwilczone pony. He.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 25, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Może zacznij rysować arty zwilczone pony. He.... What? Masz na myśli wilko-poniacze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Ostatnio narysowany rysunek, jestem z tego taka dumna. http://emily13s.deviantart.com/art/Pinkamena-Diane-Pie-367996996 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Może zacznij rysować arty zwilczone pony. He.... Ano świetny pomysł Coś w stylu humanizacji poniaczy, wilczyzacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 A, oto chodzi. Nawet fajny pomysł choć ludzi nie umiem rysować, ale popróbuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Maiś, im chodzi o kucyki jako wilki, a nie humanizacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Kwiecień 28, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2013 To trzeba było tak od razu! Nie nalezę do osób bystrych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Kilka nowych rysów: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Konik zrobiony z terakoty na urodziny kolezanki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Toja gdy oglądam stare rysunki. c: Widzę ze nikogo nie interesują moje rysunki... Jeżeli dalej nikt nie będzie odpowiadał to po prostu zapomnę o wątku i nie będę spamować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Narysuj kucyki jako wilki czy lwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Dobra, zaraz postaram się rysnąć. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Moja robota na matmie. c: Moja robota na niemieckim. c: Moja praca domowa z muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts