Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Obrazek,który wykonałaś jest...jest...PRZEŚLICZNY...!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Fakt, jest piękny. A i chciałabym, jeżeli jest taka możliwość, żeby obrazek był na przezroczystym tle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mam nadzieję' date='że moja prośbę da się spełnić...[/quote'] Wszystko się da. Oczywiście, zaraz zapisuję Cb na listę. Dobrze. Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem. To może tak zróbmy, ten kto napiszę Pierwszy posta to mu nowy rysunek. XD No to na raz dwa trzy.... zaczynamy imprezę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Posta? Dobra... To jestem chyba pierwsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Posta? Dobra... To jestem chyba pierwsza. UWAGA.! ROBIĘ DLA CB RYSUNEK. Czekaj Cierpliwie.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Druga...!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Druga...!! Dobra będzięsz druga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firenza Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 grafa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 grafa Ok będziesz 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Myślałem, że będziesz jechać po kolei :< No ale w sumie mi to tam wszystko jedno, mam czas xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Poproszę różową syrenę która całuje murzyna który robi jej budyń waniliowy bo czekoladowego nie lubi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Myślałem, że będziesz jechać po kolei :< No ale w sumie mi to tam wszystko jedno, mam czas xD Hmm... Będziesz po "Danio". Poproszę różową syrenę która całuje murzyna który robi jej budyń waniliowy bo czekoladowego nie lubi . Hmm... dziwny trochę pomysł, ale postaram się go zrealizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Hmm... Będziesz po "Danio". Spoko, loko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 ja chce być następna! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 ja chce być następna! :3 No to po Nogaliku...(Kurdę muszę Pisać listę na kartcę po koleji.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 No to po Nogaliku...(Kurdę muszę Pisać listę na kartcę po koleji.) O i ja chce digital :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 O i ja chce digital :3 Oki doki loki.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Narysowałabyś mi grafiką komputerową Rarity z Fluttershy na jednym obrazku z przezroczystym tłem??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Narysowałabyś mi grafiką komputerową Rarity z Fluttershy na jednym obrazku z przezroczystym tłem??? Tak. Zapiszę was na listę. Będziesz po Octavi.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Obrazki są przecudne.. Masz Dar...!! *Podziwia obrazki* ,,Ehh...One są Boskie......I ja mogłabym na nie patrzeć przez Wieki...:rd:" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 E tam, to nie jest dar. Tylko wyćwiczenie. A z resztą szykuje i dla Cb.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ohh...Jak skączysz napisz... Z chęcią looknę na forum...;* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Obrazek wykonany dla mnie jest prześliczny...!! Dziękujem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 Obrazek wykonany dla mnie jest prześliczny...!! Dziękujem... Ależ Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Moja reakcja na obrazek: Super ci wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts