Fenio Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Urocza Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Starałam się zrobić coś w stylu "Chibi", ale nie zbyt wyszło P.S. Dziękuję wszystkim za pozytywne opinie o Pinkie Pie! ^^ P.S.2 Wieeeem, nie jest związane z MLP D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Uwaga - Rarity z... normalnymi nogami Przepraszam za napis ale wzięłam zły pędzel :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Postaram się ^^ Ma być pijana czy człowiek, czy normalna? xD Pijana xD A ta Pinkie ... Na Celestię, ona jest cudna ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asitashy Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Cześć Ja się o nic nie przyczepie, LUBIĘ TO! Zamawiam Vinyl! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Cześć Ja się o nic nie przyczepie, LUBIĘ TO! Zamawiam Vinyl! Hejo Wyślę na skajpaju jak skaner przestanie szaleć i zacznie skanować zamiast kopiować 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 A moja Raindrops będzie na kiedy? Nie pospieszam Cię, nie złość się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 A moja Raindrops będzie na kiedy? Nie pospieszam Cię, nie złość się Wysłałam Ci PW, ale chyba nie doszło więc: Poproszę linka do obrazka z nią Edit: Oh, wait. Mam obrazek xD Powinno być gotowe na piątek/ sobotę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wysłałam Ci PW, ale chyba nie doszło więc: Poproszę linka do obrazka z nią Edit: Oh, wait. Mam obrazek xD Powinno być gotowe na piątek/ sobotę Dobrze, będę czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Wyrobiłam się wcześniej. Taaak, wieeem. Jedna z słabszych prac bo robiłam ją tradycyjnie (myszką - a tradycja musi być.) a teraz zaczęłam rysować tabletem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 1, 2013 Share Napisano Luty 1, 2013 A nie obrazisz się, jak zamówię u ciebie jeszcze jeden obrazek? Poprosiłabym o małą Pinkamenę. Najlepiej, by był to obrazek nie związany z pijaństwem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 1, 2013 Autor Share Napisano Luty 1, 2013 A nie obrazisz się, jak zamówię u ciebie jeszcze jeden obrazek? Poprosiłabym o małą Pinkamenę. Najlepiej, by był to obrazek nie związany z pijaństwem . Przyjmuję to wyzwanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Dla Swahili 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Dziękuje za Dropsika, jest piękna <3 A Pinkamena jest czudna *,* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Świetna, dziękuję ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asitashy Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Hejo Wyślę na skajpaju jak skaner przestanie szaleć i zacznie skanować zamiast kopiować Jak możesz o mnie zapominać To takie nie na miejscu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Jak możesz o mnie zapominać To takie nie na miejscu Dodałam dziś ale jako zdjęcie bo... skaner... eh... Nie ważne ._. Tutaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Dawno nic nie rysowałam a dziś miałam ochotę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Wyszło świetnie. Lubię twój styl. Tylko ten napis dość słabo widoczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Wyszło świetnie. Lubię twój styl. Tylko ten napis dość słabo widoczny. Dziękuję! Jeśli chodzi o napis, to nie miałam pojęcia w jakim kolorze go zrobić bo "czarny" zlewał by się z włosami, biały byłby niewidoczny, czerwony za bardzo by "kuł" w oczy, itp. więc było ciężko (Nad samym kolorem literek męczyłam się 10 minut ) ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Świetne to jest. Uwielbiam twoje prace! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Świetne to jest. Uwielbiam twoje prace! Cieszę się że podobają się! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 A to robię, gdy się nudzę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Fajna szyja Fajnie wycieniowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash_Storm Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Fajna szyja Fajnie wycieniowane Żyrafafafafa. Tak w ogóle - Robiąc ten rysunek myślałam nad siłą grawitacji i prawami fizyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts