lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Podeszłam bliżej, by się przyjrzeć. Była to sterta części wymontowanych najwyraźniej ze starego zegarka. Ciekawe...były w bardzo dobrym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zastanawiałaś się czy uszczuplić swoją sakiewkę, gdy przypomniało ci się twoje marzenie... W pełni mechaniczny kucyk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Zastanawiałam się chwilę, oglądając ze wszystkich stron części. Hmm...przydadzą się. Na pewno. - Ile to kosztuje? - spytałam sprzedawcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Niedużo. - podał kwotę stosowną do zegara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Uśmiechnęłam się. Podołam stosowną kwotę, zabierając ze sobą części. Włożyłam je do juków. Poszłam dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Właśnie zauważyłaś jak jeden kucyk ze straganu kłuci się z organizatorem o swoje przedmioty. Na stole leżała nietknięta zbroja ze złota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Podeszłam do nich. Domyślałam się, o co poszło. Złoto było bardzo trudne do zdobycia, niekoniecznie pochodziło z uczciwego źródła. Poza tym...złota zbroja na targach techniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Może to nie jest mechaniczne, ale dobrze leży, o! - sprzedawca bez uprzedzenia włożył przyłbicę na głowę kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 - To aż taki problem? - spytałam, patrząc na nich lekko rozbawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Tak, bo ten pan nie wierzy w moją zbroję! - krzyknął sprzedawca wciskając organizatorowi na nogę, nogę zbroi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts