Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Wreszcie stworzenia dopadły do wyspy. - Ej, Black! Zapomniałeś czegoś. - Kate wycięła sobie mieczem wyjście. Następnie machnęła złotym mieczem. Kula ciekłego złota uderzyła najbliżej stojące stworzenie, zamieniając je w złotą figurę. Podobnie uczyniła z kilkoma innymi stworami. Reszta wydostała się i uciekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ja się tu produkuję i produkuję, by wymyślić jakiś plan(śmiech) Pozwolisz, żeby czasem poszło coś po mojej myśli?(dalszy śmiech) -Kiedy ty się obudziłaś?-spojrzałem na uciekające stworzenia- No to chyba sobie odpoczniemy. Wytrzymasz dalszy lot czy opatrzyć cię na miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - E tam, wytrzymam. - weszła na waszego gryfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Dopakowałem do ekwipunku miecze i rośliny, po czym sam wszedłem na gryfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Stworzenie ruszyło i po kilku minutach byliście z powrotem na wielkim drzewie. Ku twojemu zdziwieniu, lodowy sześcian Kate wciąż tam stał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wyciągnąłem złoty miecz, po czym za jego pomocą otoczyłem duży obszar wokół drzewa. -Rzuca się w oczy jak draconequus-powiedziałem do Kate. Odwróciłem się do źrebaka. -I co? Byłeś odważny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Maluch trząsł się bardziej niż osika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -No młody, nie ma się czego bać. Kate sprawiła, że stwory już nas nie zaatakują W mniej elegancki sposób niż ja. -Połóż się. Opatrzę cię-powiedziałem do Kate. Wyciągnąłem roślinki i zielony miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Obróciła się do ciebie plecami, abyś miał lepsze dojście do jej ran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Najpierw wycisnąłem na rany sok z złotych owoców. Liczyłem, że ma on działanie antybakteryjne(wiem,wcześniej opisałem jego użycie. Chodzi o rozterki typu: tylko czy miałem farta, że podziałało czy miałem farta, że nie było bakterii) Jeszcze wilgotne rany chciałem owinąć liśćmi. Przestraszyłem się, że mogą być trujące. Jak mówił ten kuc? A, no tak. "Po pierwsze nie szkodzić" Oderwałem kawałek liścia i zacząłem go rzuć. Jeśli miał w sobie coś złego to mogłem oczekiwać jakiegoś uczucia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 Liść nie był gorzki jak trujące rośliny. Był po prostu zwykłym liściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Wyplułem liść. Szybko namoczyłem je w soku z owoców i położyłem na ranie. Za pomocą miecza wytworzyłem trochę liany, którą obwiązałem opatrunek. -Gotowe-powiedziałem do stojącej do mnie tyłem Kate- Sprawdź jak bardzo opatrunek blokuje ruchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Skrzydła na pewno blokuje. Ruchy kończyn: nie bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Z skrzydeł radziłbym nie korzystać, ale widzę, że mój twór robi to lepiej-przyjął pozę doktora- Opatrunek zdjąć za dwa lub trzy dni-powiedział głosem, który pasowałby do doktora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 9, 2013 Autor Share Napisano Marzec 9, 2013 - Fajnie, teraz robisz za lekarza. Zacznę tańczyć to powiesz, że mogę złamać nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 -Nie. Dopóki będzie to normalny taniec nic nie powinno ci się stać-zmienił głos na bardziej "myślący"- Cóż znaczy "być". Czy to tylko słowo, czy wszystko?-zaśmiał się- Mogę być także filozofem. Albo robotem. Co wolisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Bądź dobrym Sithem i idź spać - powiedziała. Następnie stanęła na jednej z gałęzi i wlepiła wzrok w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Dopiero jak Kate powiedziała o śnie poczułem zmęczenie. -Chyba tak zrobię-spojrzałem się na niebo- Szukasz czegoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Myślę tylko o naprawdę ważnej sprawie... Jak my się wydostaniemy z tej planety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 -No prawda-coś mi zaświtało w głowie- A może...-nagle mój plan rozbił się o skały rzeczywistości-Albo i nie. Nie mamy kilkusetmetrowego masztu i megawatowego nadajnika. Zapomnij o tym, co mówiłem. Po prostu mamy problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 - Mhm... - Kate wspięła się po gałęzi wyżej, aż straciłeś ją z oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zacząłem poszukiwania jedzenia na otoczonym murem obszarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Wkrótce znalazłeś kilka złotych owoców i dwa razy tyle kolczastych fioletowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Zjadłem część fioletowych, po czym resztę zaniosłem gryfowi. Złote owoce przyniosłem na drzewo. Zjadłem ich ostatnio tyle, że bałem się zjeść kolejny w obawie o swoje zdrowie. -Smacznego-powiedziałem do Kate i źrebaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Kate zeszła z gałęzi na których siedziała. Wzięła jeden fioletowy owoc i poszła z powrotem na górę. Maluch zjadł jednego złotego i poszedł spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts