Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Ogier otrząsnął się, kiedy Kate weszła do statku. Spojrzał na malucha i ciebie. - Pytałem, kim jesteś. Z nim mogę pomóc. - ze statku wyszły dwa Magnaguardy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Oddałem mu źrebaka. -Jestem... Jestem....-udałem zdenerwowanie- Rodzice nazwali mnie Łaskotek. Nawet się nie pytaj, co brali, jak mnie nazywali. Sam nie wiem, a od nich się nie dowiesz-spojrzałem się na niego z miną wskazującą, że nie żyją. Zrobiłem grymas, który miał go naprowadzić na to, że ja ich zabiłem. Znaczy się robiłem miny, które robiłaby osoba, która tak zrobiła i to mu chciała przekazać. Stanąłem twardo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Nieźle. Znam pewnego Łaskotka. Inny, bo pegaz. - oddał smycz Magnaguardowi. Droid lekko poraził go prądem i wprowadził do środka. Ogier pokazał ci kopytem wejście do statku. - Właź. Nazywam się FireDeath. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -No i tak mogli mnie nazwać. Przyjąłem zaproszenie Fire Death'a. Myślałem, co by tu załatwić źrebakowi jako zadośćuczynienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Po chwili dotarliście do kabin. Zobaczyłeś Kate w jednej z nich. FireDeath gapił się na nią, dopóki nie zniknęła z waszego pola widzenia. Zaprowadził cię do kabiny obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Mmmm Uśmiechnąłem się. -Gdzie lecisz? I jak bardzo nadrobisz drogi zabierając nas na Tatooine? Ciężko nam było złapać tego bachora, to teraz chcę go wykorzystać. Jak jego ojciec go zobaczy to nie będzie czepiał się Federacji. No, może dlatego, że, no rozumiesz- spojrzałem się na niego tak, jakbym chciał mu powiedzieć, że długo to ten ojciec nie pożyje. Wszedłem do kabiny, którą mi przydzielił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Na Camino. Atakujemy klonu u źródła. Statek ruszył. Po chwili wylądowaliście w wielkim krążowniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 -Świetnie. A ja nawet nie wiem, jak daleko jest ono od Tatooine. Jednak nauczyciele dobrze radzili, bym chociaż nauczył się podstaw mapy galaktyki- to akurat była prawda- No cóż, było i się nie powtórzy. Ostatnie kilka dni było ciężkie, więc nie obchodzi mnie, czy ci to przeszkadza, czy nie, ale zostaję tutaj. Mam do odespania kilka dni. Niech mi przyniosą coś do żarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 FireDeath przepuścił Kate w drzwiach. Gapiąc się na nią, powiedział: - Macie do dyspozycji cały statek, prócz hangarów. Po tych słowach polazł za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 -A co z żarciem? Dawaj mi teraz żarcie albo zaprowadź mnie do jadalni!-warknąłem do Fire Death'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Ogier cię nie słuchał, tylko lazł za przebraną Kate. Pegazica to zobaczyła i mrugnęła do ciebie potajemnie. Następnie ruszyła w jeden z bocznych korytarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Świetnie, mrugaj. Przecież takie mrugnięcie jest pewnym sygnałem. Nie wiedząc o co jej chodzi zastanowiłem się, co zrobić. Nagle zrozumiałem, że zrobiłem sobie idealną wymówkę do przeszukania statku. W razie czego mogłem powiedzieć, że szukałem jakiegoś jedzenia. Skierowałem się do przodu, idąc cicho, ale pewnie. Nie mogłem zniszczyć wrażenia, że jestem kucem pewnym siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Kate weszła do najbliższej zbrojowni, a FireDeath polazł za nią jak zakochany kundel. Po całym pokładzie chodziły droidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Szedłem nadal przed siebie z wyrazem wrogości i pewności siebie na twarzy. Liczyłem, że coś ciekawego musi być w hangarze. A do hangaru prowadzi najszersza droga. Przynajmniej taką miałem nadzieję. Szedłem przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Oczywiście po chwili wyszedłeś z małego transportowca i znalazłeś się na krążowniku seponytystów. Wszędzie. Były. Magnaguardy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Czad. Po prostu czad. Ale cóż, żyje się tylko raz Pewnym krokiem skierowałem się poza transportowiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Droidy spojrzały na ciebie, ale nie rzuciły się do ataku. Obok przetoczyły się dwie droideki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 Szczęśliwy z sukcesu szedłem dalej. Oglądałem wszystko dookoła i szukałem miejsca, z którego zobaczyłbym jak najwięcej hangaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 Takie było przy ścianie. Tymczasem kilka komandodroidów przeszło obok, w stronę któryś drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Stanąłem przy ścianie w celu obejrzenia całego hangaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Większą część hangarów zajmowały wyłączone droidy sępy. Resztę zajmowały wachadłowce i transportowiec, z którego wyszedłeś. Po obu stronach było widać tarczę oddzielającą hangary od przestrzeni międzygwiezdnej. Pomieszczenie było ogromne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Nic tu po mnie. Co by tu zrobić. Zacząłem się zastanawiać, co by tu zrobić. Nagle wpadłem na genialny pomysł. Zacząłem szukać jakiś olei, smarów i innych substancji przemysłowych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Znalazłeś coś na rodzaj automatu. Było tam kilka beczek oleju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Świetnie. A teraz sobie coś zjem. Tylko czy mnie przypadkiem nie poznają? A tam, udaję, że złapałem jakiegoś źrebaka. A te głupki zapamiętały mnie jako największego wroga niewolnictwa i łowców niewolników. Powiem, że jestem...? Mam, że po prostu mam pecha wyglądać jak zdrajca. Zacząłem szukać stołówki. Ten statek musiał mieć jakiś organiczny personel. A ten organiczny personel musiał coś jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2013 Autor Share Napisano Marzec 20, 2013 Po kilku chwilach znalazłeś niewielką spiżarnię. Było tam kilka skrzyń z owocami i (tu wstaw nazwę tych roladek, czy czegośtam, no wiesz, tych popularnych). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts