Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Szybko się do niego skierowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Drogę przerwały ci komandodroidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Z mojej wiedzy wynikało, że nie powinny mieć jakiejkolwiek tarczy energetycznej, dlatego od razu wyjąłem miecz świetlny z chęcią przecięcia ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Komandodroidy słynęły z tego, że były strasznie szybkie. Kilka przeskoczyło ad tobą, strzelając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Tacy pewni siebie? To chyba nigdy nie walczyliście z jedi. Ale czy oni mają SI? Chyba tak. Przecież są to komandosi. Muszą mieć możliwość walczyć bez kontaktu z bazą. Przestań o tym myśleć. Tak czy inaczej chcą cie zabić. Skarciłem się w myślach. Nie wiedziałem, jakie mają zabezpieczenia przeciwprzepięciowe. Będąc gotowy nadal odbijać pociski szukałem zabezpieczeń i projektorów gęstości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 (wiesz jak wyglądają komandodroidy?) Droidy wciąż strzelały, były duże szanse, że zostaniesz trafiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Wiem. Po prostu upewniam się, że nie są to przeróbki. Możecie nawet latać, a i tak mam na was haka. Szybko wytworzyłem falę uderzeniową, która swoim zasięgiem objęła wszystkie droidy. Nie czekając na efekt zacząłem zbierać moc na impuls EMP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Ze statku wyszła Kate i oparła się o ścianę. Niby przypadkiem zniszczyła jednego droida. Inne schowały się przed falą za statkami lub w nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Czy te moje EMP przestało działać? Muszę to sprawdzić jak będę miał możliwości. Ale co teraz? Chyba pośpieszę się do ucieczki. Nie mam czasu.Ale? A niech to draconequus, muszę w końcu zrobić coś z tymi rakietami. Wykonałem kilka uderzeń kinetycznych mających stworzyć kupki z sępów. Pobiegłem do statku Kate jednocześnie odkładając na kupki rakiety od B-2, które mi pozostały. Byłem gotowy do szybkiego podgrzania ich w celu spowodowania wybuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Po chwili dotarłeś do statku, a za tobą leżał złom, który chwilę temu był droidami sępami. - Co tak długo? - zapytała od progu Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Statek cały droidów, a ona co tak długo. -Nic, po prostu po drodze spotkałem droideki i chyba hutę. No to co? Lecimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie chcesz się pobawić? - zapytała, zrzucając jednego sępa na grupę B2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Pomożesz mi zebrać wszystkie sępy w jedno miejsce? Mam jeszcze kilka rakiet od B-2. Można spróbować spowodować ich wybuch. Może coś zrobi to statkowi. Mmm, coś tu nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - E, tam, lepiej idźmy. Nudno tu. - weszła do statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Klaczo, tutaj jest statek republiki. Tylko czekać, aż zacznie się bitwa. Ja zostaję. Kontynuowałem zbieranie sępów w jedno miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie rozumiesz?! Jeny... Wlecimy na statek Republiki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Co? Jak to wlecimy?-nie rozumiałem sensu taktycznego takiego posunięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Każdy wahadłowiec ma komunikator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 -Aaa, komunikator. Teraz nawet sam nie wiem, o czym pomyślałem. Tak czy siak mam zamiar zniszczyć te sępy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Ty swoje. Dobra, rozwal sobie, a ja odpalę wachadłowiec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Nadal zbierałem wszystkie sępy w kupkę. Tak naprawdę liczyłem, że wybuch jednego zainicjuje wybuchy innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Po chwil zamiast sępów były kawałki metalu i procesorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Szlag, normalnie to latają aż miło. Jak oni zrobili, że te torpedy, rakiety i pręty paliwowe są tak stabilne? Przecież to powinno zrobić fajerwerki jak w sylwetra na Corusant. Ach, ten świat jednak nie jest sprawiedliwy. Raz zostaję sithem i ledwo udaje mi się przejść na jasną stronę mocy, a kiedy indziej coś, co normalnie prawie co przy mnie samo wybucha zniszczone nie chce nic zrobić. Wszedłem do statku. -Dobra, możemy lecieć. Ten szmelc nawet nie chce wybuchnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 W tym samym momencie za tobą rozpętało się kolorowe piekło. Błyskawicznie wylądowałeś w wachadłowcu. Po chwili wylecieliście z hangaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Z wielkim trudem utrzymałem się na nogach. -Patrz, ale wredne. To gdzie ten komunikator? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts