Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - W kokpicie. - pokazała drzwi. Źrebak stał obok i patrzył przez okno na fajerwerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Podszedłem do komunikatora z chęcią włączenia go i połączenia się z statkiem republiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Po chwili w komunikatorze odezwał się głos klona. - Kim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Tu rycerz Black Mercy. Lecę statkiem sithów więc postarajcie nas nie zestrzelić. Leci ze mną inna jedi-powiedziałem do komunikatora- Przygotujcie się na zadokowanie naszego statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Inna Jedi? Fajnie mnie określiłeś... Tu Kate - powiedziała, przeszywając cię morderczym spojrzeniem. - Dobrze, opuścimy tarczę nr 2 - odezwał się klon, a później nastąpiło charakterystyczne 'bip' oznaczające koniec rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Wybacz mi, z przyzwyczajenia nie dzielę się danymi o moich towarzyszach. Takie małe przyzwyczajenie. Podszedłem do okna zobaczyć co się dzieje z statkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Kate usiadła za sterami i wleciała do jednego z hangarów. Dookoła było mnóstwo myśliwców Republiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -W końcu wśród kucy, które nie chcą nas zabić. To już jest coś optymistycznego, co nie?-zapytałem się Kate i źrebaka- Chodźmy zobaczyć, czy zgotowali nam jakieś fanfary. Skierowałem się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Raczej w to wątpię. Zapomniałeś, że mieliśmy zaradzić coś na problem niewolników? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Przypomnij sobie, od jakiego czasu po raz pierwszy mamy możliwość odpocząć. Po za tym mamy dostęp do danych republiki oraz sprzętu, który i tak najpewniej od razu zgubimy. Mamy trochę danych, nieprawdaż? Mmm, republika ma w archiwach SI? Chciałbym się dowiedzieć, jaką drogę przebyliśmy, a sam do tego nie dojdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Weź już tak nie nadawaj. Może byś tak poszedł do kabiny, a ja zdam raport radzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 -Ja raczej pójdę trochę poczytać-uśmiechnąłem się- Po za tym nie denerwuj się. Po prostu lubię gadać. E, a gdzie może być jakiś terminal biblioteczny czy coś w tym stylu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Nie ma - rzuciła i poleciała w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie ma to jak pozytywne myślenie. -Co młody wolisz: odpocząć, czy coś zjeść-przypomniałem sobie o tym, że nie może odpowiedzieć-Proszę, tylko się nie obrażaj. Mam pomysł. Spróbuj zrobić jakąś pantomimę. Postaram się odgadnąć. Nadal nie wiedziałem, jak mu wynagrodzić poprzednie przeżycia. Pomyślałem, że przydała by mu się jakaś klawiaturka z syntezatorem mowy. Lub coś tego typu. Miałem nadzieję, że uda mi się jakąś znaleźć na statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Maluch się zastanowił, po czym usiadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Czyli odpocząć? Mmm, trzeba się spytać kogoś, gdzie będzie można się kimnąć. Zacząłem szukać klona, który mógłby mi wskazać dowódcę statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Wszystkie klony były takie same. Chodziły po całych hangarach, wchodziły do myśliwców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Podszedłem do pierwszego lepszego. -Witaj. Właśnie zostałem wpuszczony na statek po ucieczce od sepontystów, więc nie wiem, gdzie mogę znaleźć dowódcę statku. Mógłbyś mi pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Tamtędy, potem w lewo, windą, prawo i dostaniesz się na mostek. - pokazał drzwi na końcu hangaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Dziękuję i życzę powodzenia. Do widzenia. Podszedłem do źrebaka. -No chyba znam drogę do ważniaków. Idziesz za mną czy czekasz tutaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Maluch stanął obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Czyli idziesz. Acha, świetnie. No to za mną. Poszedłem zgodnie z wskazówkami klona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po kilku minutach dotarliście na mostek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Obejrzałem cały mostek. -No młody, czy widzisz kogoś ważnego? Ja na razie nie znalazłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Było tam mnóstwo klonów, a niedaleko stali dwaj Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts