Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 W końcu jedi. Bogini, ilu sithów spotkałem po drodze? A tam, na razie nie ma to znaczenia. Niech dadzą mi jakąś kabinę i jedzenie. Podszedłem do jedi. -Jestem Black Mercy, a to źrebak, którego uratowałem po użyciu taktyki spalonej ziemi przez podmieńce-wskazałem na źrebaka- Z kim mam zaszczyt rozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Z MagicFight - powiedziała fioletowa jednorożka o różowej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Miło mi cię poznać. Kto rządzi na tym statku? Albo inaczej. Kto może mi i temu źrebakowi przydzielić jakiś pokój? Ja ostatnio nie miałem odpocząć, a on udawał jeńca. A sepontyści raczej nie respektują praw jeńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - On zaprowadzi cie do kabiny - powiedziała i pokazała klona obok niej. [5 minut później] Siedzieliście już w kabinie, a Kate wciąż nie było. Nagle przypomniałeś sobie o klaczy-niewolnicy z Pegozji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Oj, czy ty przestajesz wierzyć, że moja postać pamięta swoją historię? Nawet nie wiem dlaczego przed oczyma stanęła mi tamta złotowłosa klacz. Jak ona miała na imię? Sandra? Chyba tak. Ach, te ciągłe wymogi spokoju. Gdybym wtedy zamiast próbować załatwić to spokojnie, śledztwem, spróbowałbym zniszczyć ich ścigacze, to kto wie? Może tamta pustynna siedziba byłaby już dawno zbombardowana z orbity? Ech, co by było gdyby. Chyba pytania, które sobie najczęściej zadaję. No cóż, trzeba coś zrobić, a nie myśleć. Tylko co? Wiem, chyba się prześpię. Wolę nie zasnąć podczas walki z sithem. A co jutro? Chyba pogadam z radą. Ale wcześniej znajdę coś do pisania dla źrebaka. Pewnie męczy go niemożność odpowiedzenia inaczej niż tak lub nie. -No młody, nie wiem jak ty, ale ja chyba pójdę się ogarnąć-nie lubiłem zasypiać brudny, gdy miałem możliwość obmyć się w cywilizowanych warunkach. Skierowałem się do jakiejś łazienki w celu obmycia się i umycia ząbków. Od razu po tym chciałem pójść spać, póki udawało mi się utrzymywać myśli w ryzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Kiedy wróciłeś odświeżony do kabiny, źrebak już spał na jednym z trzech łóżek. Kate siedziała na drugim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Wygodne łazienki tutaj mają-powiedziałem cicho do Kate. Nie chciałem obudzić źrebaka- I jak? Mówili coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie za dużo. Tylko, że trzeba wciąż rozwiązać sprawę niewolników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -Nie no, świetnie. A trop to skąd weźmiemy? Mmm, może spróbujemy znaleźć tamtą pustynną bazę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Wątpię. Najlepiej wróćmy na Pegozję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 -No tak, ściągnięcie ich statku przeze mnie na pewno zachęciło ich do dalszego pobytu na Pegozji. Ale wiesz co? Chyba tak będzie najlepiej. Pewnie się nas nie spodziewają, więc mogą nadal być pewni siebie. To kiedy lecimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Za kilka godzin. Radzę ci się przespać. - po tych słowach położyła się twarzą do ściany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Położyłem się na ostatnie wolne łóżko. Co przyniesie jutro? Może..... Albo nie, nie spekuluj. Zobacz. Powiedziałem do siebie i poszedłem spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Kiedy się obudziłeś, źrebaka nie było w łóżku, a Kate właśnie wchodziła do kabiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Przetarłem oczy i powoli wstałem z łóżka. Po przeniesieniu ciężaru ciała na nogi lekko mi się zakręciło w głowie, ale było to częste uczucie, które czułem po zmianie wielogodzinnej pozycji, w której było mi wygodnie. -Ile spałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Kilka godzin - rzuciła i podała ci fioletowy owoc, który miała wcześniej pod skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zjadłem go. -Dzięki. To ile czasu do przylotu na Pegozję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Jeszcze kilka parseków - powiedziała i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 -To ja chyba pójdę sobie na mostek-powiedziałem do Kate i poszedłem w stronę mostka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Zanim tam doszedłeś, wstrząsnęło statkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Oczywiście coś musiało pójść nie tak. Pobiegłem na mostek dowiedzieć się, co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Wpadliśmy pomiędzy meteoryty! - poinformował cię w drodze jakiś klon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Przystanąłem. No to świetnie. Ale cóż, nie jest tak źle. Mogło być gorzej. Skierowałem się do kabiny. Chciałem położyć się na łóżku. Liczyłem, że dzięki temu uniknę choć kilku siniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Zdążyłeś złapać siniaka już w drodze do kabiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Niestrudzenie dążyłem w stronę kabiny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts