Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Po minucie znalazłeś się przy drzwiach. Statkiem znowu zatrzęsło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Nie wiedziałem, jak nierozważnym trzeba być, żeby nie posiadać aktualnych map. Albo jak szalonym trzeba być, by wlecieć w znane pole asteroid. Nawigator to chyba najgłupszy kuc na tym statku. Otworzyłem drzwi z zamiarem ulokowania się na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Kate siedziała mimo wstrząsów na swoim. - Akurat dzisiaj musieli dać za stery nowego... - mówiła cicho, a następnie padło kilka niestosownych słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 -Dobrze jest. Przynajmniej lecimy-powiedziałem kładąc się na łóżko. Po chwili namysłu uznałem, że skorzystam z okazji i prześpię się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Obudziła cię Kate. - Hej, śpiochu, lecisz na Pegozję, czy na Camino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Przez chwilę patrzyłem się na nią bezmyślnie, co dobrze obrazowało stan mojego umysłu. Jednak po chwili coś w mojej głowie zaskoczyło i zacząłem myśleć. -Chyba nie mam wyboru-powiedziałem cicho do siebie- Na Pegozję-to już głośniej. Wstałem z łóżka i przygotowałem się do wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - To masz dziesięć minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Zebrałem wszystko co było mi potrzebne. Po upewnieniu się, że mam wszystko i ponownym sprawdzeniu czy mam przy sobie miecz świetlny odwróciłem się do Kate. -Gotowy. A co z źrebakiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Już leci do domu. Znaleźli się rodzice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Kamień spadł mi z serca-zaśmiałem się- Ten to ma niewyobrażalne szczęście-nagle pomyślałem o statku na Pegozji- A co z twoim statkiem na Pegozji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Pewnie już rozebrany na części i sprzedany. E tam, to nic. - wzięła swój miecz i dołożyła do swoich juków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -To aż takie złodziejstwo tam jest? Dobrze, że mi miecza nie ukradli jak tam byłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie, chodzi mi o to, że był pusty, nieużywany, z trupami, więc można pomyśleć, że właściciele nie żyją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Eee, znaczy się trup był, prawda, ale kazałem im go oczyścić. Znaczy się statek kazałem oczyścić. Poza tym przekazałem, że ciebie porwali, więc mam nadzieję, że jakoś zabezpieczyli statek przed rozkradzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - To z tego wyszedł klops. Chodźmy już, bo polecimy na Camino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 -Dobra. Skierowałem się do wyjścia. Nagle coś sobie uświadomiłem. Ale ja nawet nie wiem, gdzie iść. Stanąłem za drzwiami i czekałem na Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Idziemy - powiedziała i ruszyła w stronę hangarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Poszedłem za nią. Wolałem się nie odzywać, bo musiałbym się z nią zrównać, przez co o wiele łatwiej wyszłoby, że zapomniałem drogi do hangaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Po kilku chwilach dotarliście do hangarów. Twoim oczom ukazały się dwa nowe, błyszczące myśliwce. Jeden był fioletowy, drugi niebieski. (tu przykład podany w obrazku. kolory to zamiast żółtego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -Ety. Statki jedi. Możemy je legalnie pożyczyć?-powiedziałem do Kate- Jeśli tak, to rezerwuję fioletowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Informacja dla ciebie: te myśliwce są tu jako nasz transport, a fioletowy przyleciał tu prosto z mojego domu. Jeśli nie chcesz się bliżej zapoznać z moim mieczem, to go nie tkniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -Dobrze, uspokój się-podszedłem i wszedłem do niebieskiego. Korzystałem kiedyś z tego statku, więc ogólnie wiedziałem, w jakiej kolejności pouruchamiać systemy. Gdy się ładowały spróbowałem sobie przypomnieć, czy znam język astrodroidów. Po chwili, którą zajęło mi przypomnienie podstawowych form gramatycznych odezwałem się. -Mam nadzieję, że przypilnujesz, by nic nie wybuchło-powiedziałem w żartach do astrodroida. Ale i tak smutno mi było za moim Aurekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Po chwili ruszyliście na Pegozję. Znajoma planeta była bardzo blisko. Lądowanie na obrzeżach miasta nie zajęło dużo czasu. Myśliwiec działał cicho i sprawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Po wylądowaniu i wyłączeniu systemów myśliwca wyszedłem z niego. Przez chwilę rozciągałem się. Nie byłem przyzwyczajony do tak niewielkich statków. -Co teraz? Ja bym poszedł zobaczyć, co zostało z statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Raczej nic. Nie ma sensu łażenie tam i oglądaniu śrubek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts