Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -Też prawda. No cóż, to trzeba zdobyć jakąś bazę wypadową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Fakt. Masz jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 -Może jakiś hotel. Tylko trzeba wyprosić zakon o trochę kredytów. Można też pójść do miejscowej policji. Ucieszą się, że ich problemem zajmą się jedi i może przydzielą nam jakieś miejsce do odpoczęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Nie zapomniałeś, że jestem z Pegozji? Mam tu mieszkanie. Nie rzucające się w oczy, niewielkie mieszkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Mmm, no prawda-zaśmiałem się- W moich rodzinnych stronach zbytnio nie pozwoliliby mi mieszkać, dlatego nie pomyślałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - To chodź! - machnęła kopytem i ruszyła w stronę miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Poszedłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Znowu znaleźliście się w znanym ci mieście. Kate sprawnie lawirowała między straganami i budynkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Nadal szedłem za nią, lecz teraz pilnowałem się jej jak źrebię matki na Coruscant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Po kilku minutach dotarliście do niewielkiego mieszkanka na przeciwnym krańcu miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 -Nieźle-powiedziałem- Ja się nawet nie dorobiłem jeszcze mieszkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Od razu mówię, nikt tu nie mieszkał od dłuższego czasu - powiedziała i otworzyła kartą dostępu drzwi. W środku było niewielkie, ale przytulne mieszkanko ze standardowym wyposażeniem. Wszystko w różnych odcieniach fioletu i różu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Obejrzałem pobieżnie pomieszczenie. -Ładnie tutaj. I nie mów, że tu jest kurz. Mi się niewielkiego statku nie chciało czyścić. To gdzie mógłbym kimnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - W drugim pomieszczeniu. I nie o kurz mi chodziło. Raczej o to. - stuknęła lekko kopytkiem w ścianę. Wisząca pod sufitem żarówka spadła z kawałkiem tynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 -To ty nie widziałaś panelu rozdzielczego po pierwszym miesiącu-wspominałem- Mechanicy z czystej dobroci mi go naprawili. A raczej wymienili na wykonany z pancernych materiałów. Dziwili się, że mogę coś rozczytać- Po co czytać panel rozdzielczy. Na czuja się lepiej lata. Skierowałem się do drugiego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 W drugim pomieszczeniu były dwa niebieskie łóżka. Typowe, niczym się nie wyrużniające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Testowo położyłem się na jednym. Chciałem tylko sprawdzić, czy wygodne- wyspałem się wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Łóżka były miękkie, a krańce kołdry obszyte sztucznym futerkiem, miłym w dotyku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Po upewnieniu się, że będę mógł wygodnie spać wróciłem do Kate. -Przydałoby się coś dziś jeszcze zrobić-zauważyłem- Ja chyba przejdę się-powiedziałem kierując się do drzwi wyjściowych. BTW gratulacje z własnego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Dobra, a ja... Ogarnę to troszkę. - spojrzała na sufit, z którego zwisały kabelki od żarówki. Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 -Pomóc?- spojrzałem się, czy wyłączyła bezpiecznik. Patrzyłem też, czy przygotowała jakieś narzędzia. Prawda, chciałem szybko załatwić tych łowców, ale Kate porażona prądem zbytnio by nie przyśpieszyła śledztwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Nie trzeba. - podeszła do ściany i zdjęła z niej płytkę. Następnie kopytkami w gumowych kopytkowiczkach zaczęła je sprawdzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 A ja wyszedłem z budynku w celu przejścia się po mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Miasto wciąż było pełne życia. W jakiś zaułek weszła znajoma postać w płaszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Nie wiedziałem, skąd ją kojarzę, a to był wystarczający powód, by się od razu nie pokazywać. Z moją przeszłością było zbyt duże prawdopodobieństwo, że jest on po przeciwnej stronie barykady. Ale spojrzenie, kto to jest, było warte pójścia za kucem starając się nie wyróżniać z tłumu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts