Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Dookoła ciebie kucyki kłóciły się i krzyczały, co bardzo utrudniało myślenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Rzuciłem myśl o siedzeniu na mieście do wymiaru Discorda i zacząłem wracać do mieszkania Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Pegazica wciąż siedziała przy kablach. Kilka z nich zmieniło położenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Zacząłem się na nie patrzyć. Byłem ciekaw, jak jej to wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Po kilku minutach odeszła od panelu i przywierciła tam metalową płytę. Potem wcisnęła przycisk w ścianie. Dotąd niewidoczny komputer w rogu pomieszczenia zaświecił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 -Dobra, nie zrobiłbym tego lepiej. Gratulacje- nie znałem się na sieci w budynkach tak dobrze jak na statkach- Co poradzisz zrobić, by poruszyć śledztwo? Bo chyba wizyta w barze i podsłuchiwanie plotek nie zadziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Czasami działa - rzuciła i weszła przez klapę do piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 -To jednak chyba z tego sposobu skorzystam. Przystanąłem i coś sobie uświadomiłem. Nie miałem przy sobie żadnych pieniędzy. Prawda, mogłem wyjąć trochę z konta bankowego. Nawet znałem idealnie jego nazwę. Ale tylko w normalnym alfabecie, a nie w tym tutejszym. -Czego szukać, jeśli chcę znaleźć bank Aargau? Jakich znaczków wypatrywać?-zapytałem się Kate. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Wróciła i podeszła do stołu. Leżał na im papier. - Takich. - narysowała kilka jakichś symboli na kartce i podała ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Przypatrzyłem się im próbując je zapamiętać. Nie chciałem ich przypadkowo minąć na ulicy. -A gdzie radzisz iść? Ja bym strzelał na centrum, ale nie mam najmniejszego pojęcia, gdzie ono jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - To leć na centrum, powinien tam być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Jak powiedziała, tak zrobiłem. Po wyjściu na zewnątrz skierowałem się w stronę najwyższych budowli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Po kilku minutach odnalazłeś te same symbole na budynku, co na kartce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Przystanąłem przed wejściem próbując sobie przypomnieć dane do konta. Po przypomnieniu sobie ich wszedłem do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Zobaczyłeś kilkanaście terminali ustawionych w rzędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Przestraszyłem się, że nie mam karty. Dopiero po chwili przypomniałem sobie, że nigdy jej nie brałem tylko korzystałem z sprawdzania siatkówki. Podszedłem do terminalu. Na początku sprawdziłem przelicznik Kredytu na Piórka. Musiałem mieć jakieś porównanie, dzięki któremu wiedziałbym, ile będę potrzebować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Wyszło na to, że dwa piórka są równe kredytce. Z powodzeniem weszłeś na swoje konto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Zanim zdążyłem zobaczyć, ile mam na koncie, wiedziałem, że nie będą to kokosy, choć nie też mała suma. Uznałem, że 50 piórek będzie chyba dobrą ilością. Za szejściokrotność tej sumy sprzedali przecież tamtą klacz. Po chwili dotarło do mnie, jak o tym pomyślałem. Przez chwilę uspokajałem się, po czym wyszedłem i skierowałem się poza bank, by znaleźć jakiś pub. Po krótkim namyśle skierowałem się do jednej z zewnętrznych dzielnic. Uznałem, że tam prędzej usłyszę coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Zobaczyłeś jakąś obskurną knajpę o azwie "Pod urwanym skrzydłem". Nie trudno się domyślić co było na szyldzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Liczyłem tylko, że to skrzydło jest imitacją. Że to tylko czerwona farba skapuje. Wszedłem do środka, robiąc uprzednio najbardziej neutralną minę, na jaką mogłem się zebrać. Chciałem, by bywalcy nie mogli wyczytać czegokolwiek z mojej twarzy. Wybacz, ale dodaję odrobinę klimatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Było tam kilkanaście kucy. Jedni obstawiali wyścigi szczurów, drudzy pili cydr, a inni grali w ponera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Uznałem, że najlogiczniej będzie dosiąść się do tych pijących cydr. Gdybym dosiadł się do tych grających albo obstawiających najpewniej straciłbym w kilkanaście minut wszystkie pieniądze. Wielokrotnie powtarzano mi, żebym założył kostnicę. Tym sposobem śmiali się z mojego szczęścia do pieniędzy. Mówili, że wtedy kuce przestaną umierać, by potwierdzić tą regułę. Doszedłem do kontuaru. -Cydr-powiedziałem do barmana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Barman przerwał wycieranie kufla i nalał ci inny z cydrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Zacząłem powoli sączyć cydr z kufla, nasłuchując, o czym ciekawym mówią bywalcy. Czekałem na dogodny moment, by się dołączyć do rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Kilku pijących cydr było już nieźle pijanych, a dwaj jeszcze gadali w języku Pegozji. Tego jednego nie przewidziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts