Nightmare Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Zegarka nigdzie nie było, ale na zewnątrz wglądało na kilka minut po zachodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 No cóż, może część Pegozji budzi się dopiero na noc? Z tą myślą zacząłem szukać jakiegoś papieru lub czegoś tego typu. Chciałem napisać Kate krótką wiadomość, że wychodzę i pójść spróbować czegokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Zobaczyłeś notes leżący na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Tak jak tylko mogłem bezszelestnie otworzyłem pierwszą niezapisaną kartkę. "Wyszedłem na miasto. Wrócę, kiedy będę-Black Mercy". Tak brzmiał napis, który za pomocą prostego zaklęcia wyczarowałem na powierzchni kartki. Skierowałem się do wyjścia najciszej, jak tylko umiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Ulicę rozświetlały latarnie. Kilka kucyków rozmawiało o wspaniałej burzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Szedłem starając się tylko nie zapomnieć drogi oraz być w dzielnicach oddalonych od centrum. Wiedziałem, że czym bliżej centrum, to tym więcej patroli służb porządkowych. A ich obecność nie ułatwiała mi pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Zobaczyłeś jakiegoś upitego kuca, który przeszedł obok ciebie, bełkocząc i zataczając się, a po chwili padł na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Takie kuce nie miały nawet odrobiny mojego szacunku, lecz i tak należało mu pomóc. Podszedłem do niego i delikatnie, używając magii, zacząłem próbować podnieść go. -Może panu pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - Nie, dziękuję, moja miła, ale mo {hik!} że mi postafisz kufel, mała? {hik} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Moja męska duma została urażona! Nie mogłem zostawić tego tak. Ale i kultura zabraniała mi zrobić coś znaczącego. -Niestety, ale jest PANI całkowicie pijana- "oko za oko, ząb za ząb", jak ktoś do mnie kiedyś powiedział. Specjalnie zaakcentowałem słowo "PANI". Coś czułem, że kuc będzie się awanturował. Ale i tak będę miał czyste sumienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Spoknie, babciu, rzaraż się pożbieram - powiedział, wstał i ruszył w stronę Urwanego Skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Odpuściłem sobie sprawę wady wzroku kuca. Skierowałem się dalej.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Zobaczyłeś knajpę, z której wyszedł pijany kuc. Pod Wielkim Kuflem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Pijani mi się nie przydadzą. Pomyślałem, po czym zacząłem szukać okolicy z sporą liczbą magazynów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Znalazłeś kompleks sklepów spożywczych i supermarketów niedaleko domu Kate. Wszystkie były już zamknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Zacząłem myśleć nad tym, gdzie znajdę miejsce, w którym kręcą się takie szumowiny i męty jak łowcy niewolników. Skierowałem się do najbardziej zapuszczonej okolicy jaką widziałem w tym mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Było tam strasznie ciemno. Zobaczyłeś jakiegoś kucyka ze skrzynią wpychającego ją do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Nie miałem NIC, na czym mógłbym oprzeć moje śledztwo. Raczej z nudów spróbowałem dostać się do budynku, który był celem skrzyni. Chciałem sprawdzić swoje umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 W pewnym momencie na boku skrzyni zobaczyłeś znak rogu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Na Discorda! Niewiele brakowało, a bym wykrzyczał coś. Krew we mnie zawrzała. Ale wolałem być ostrożny. Zacząłem szukać kryjówki pozwalającej mieć cały czas na widoku skrzynię.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Niestety, skrzynia wjechała już do budynku, a drzwi zatrzasnęły ci się przed nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Zapamiętałem lokalizację budynku i szybko pobiegłem do mieszkania Kate. Wiedziałem, że będzie na mnie zła za to, że ją budzę, ale pewnie uspokoi się gdy pozna powód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Kate spała, a gdy usłyszała o nowinach, szybko się rozbudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 -Masz piłkę do cięcia metalu?- zapytałem się. Oczywiście wcześniej upewniłem się, że mam wszystkie najważniejsze rzeczy, czyli miecz świetlny. "Armatę" też wziąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Nie, ale mam coś lepszego. - wyciągnęła coś, co przypominało błyskawicę zamkniętą w szklanej kuli. Trzymała ją przez plastikowy worek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts