Ohmowe Ciastko Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Potrzebuję czegoś, co mogę bezpiecznie nosić- machnąłem kopytem- A draconequus z tym. Szybko, zanim uciekną. Za mną. I nie czekając na żadną reakcję wybiegłem z meszkania Kate i skierowałem się do budynku. Nie miałem zamiaru ponownie rozwalić sprawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Nad tobą leciała Kate. Szklana kula rozświetlała ciemniejsze uliczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Niby zamknęli budynek, ale sądzę, że bez problemu dostaniemy się. Ale to nie będzie ciche wejście-ostrzegłem biegnąc. Szybko zaczerpnąłem powietrze, które zużyłem na powiedzenie tych słów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Kate nie odpowiedziała, tylko leciała. Wylądowała, kiedy dotarliście na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 -Mam czynić honory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Chwilę później Kate rozbiła szybę i wleciała przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Mogłaś przynajmniej napisać jak ta szyba była wysoko. Pięknie, teraz to na pewno podlecę do tej szyby. Dobra, czas brać się do roboty. Teraz to pokażę, co umiem. Jeśli czegoś nie rozwalę. Black, tylko niczego nie zepsuj. Powiedziałem do siebie i skupiłem swoją moc na drzwiach wejściowych. Zacząłem je ciągnąć do tyłu po uprzednim zejściu z toru ich możliwego lotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 (na wysokości głowy) Drzwi świsnęły obok ciebie, uderzając w śmietniki. Zrobiło to niezły hałas. W kilku oknach zapaliły się światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Nieplanowany efekt, ale chyba pomocny. Sądziłem, że ktoś ściągnie policję, która pomoże złapać łowców. Ale tylko by byli to łowcy. Wbiegłem do budynku mając przygotowany miecz świetlny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 W środku było pusto, a kula z piorunami leżała na ziemi. Kate leżała nieprzytomna na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Szlag, zdążyli się teleportować! Gotowy do obrony podbiegłem do Kate. Sprawdzałem, czy nie ma ran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Wyglądała tak, jakby ktoś ją poddusił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Sprawdziłem, czy oddycha. Na serio się bałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Na szczęście oddychała, celem tego kogoś było tylko spowodowanie utraty przytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Szlag, jak to szło? Aż zatupałem kopytem. Słyszałem, że jest czar umożliwiający znalezienie miejsca, do którego ktoś się teleportował niedawno, ale go nie znałem. Lecz nadal napastnik mógł być kucem ziemnym albo pegazem. Przy tej drugiej możliwości nie miałem zbytnio szans na nic więcej, ale i tak zacząłem szukać dróg ewakuacji, którymi mógł uciec ten kuc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 Nagle do pomieszczenia wszedł błękitny kuc ziemski ze srebrną odznaką na granatowym mundurze. Spojrzał na Kate, a potem na ciebie. Następnie wybełkotał kilka dziwnych urwanych sylab. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Świetnie. Mają idealne wyczucie czasu! Nie wiedziałem, co powinienem zrobić. Gdyby chociaż mówił w jakimś cywilizowanym języku. Nie, on musiał bełkotać. Wolałem nie dotykać Kate. Niestety, ale zapomniałem, co powinienem w takiej sytuacji zrobić. -Może zrobiłbyś coś, panie władzo?- zapytałem się funkcjonariusza. Coś mi podpowiadało, że to musi być policjant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Wybełkotał coś jeszcze i wyciągnął z kieszeni munduru kajdanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Wyciągnąłem miecz świetlny, który od razu położyłem na ziemi. -JEDI- powiedziałem powoli wskazując na siebie. Wskazałem na Kate, po czym udałem, że duszę się jednym kopytem. Potem wskazałem na zewnątrz. Miałem nadzieję, że taką łopatologię zrozumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Policjant niezbyt wiele z tej pantomimy zrozumiał. Do pomieszczenia weszło jeszcze dwóch takich, w innych kolorach sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 -Czy któryś mówi tutaj w jakimś cywilizowanym języku? Zacząłem szukać jakiegoś łóżka. Czułem, że przy polocie tych funkcjonariuszy będzie musiała jeszcze jakiś czas poleżeć. Prawdopodobnie do samodzielnego wybudzenia........... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Policjant powoli zbliżał się do ciebie z kajdankami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Jeszcze tego brakowało. Nie mogłem zrobić nic innego niż wystawić kopyto do przodu by ułatwić swoje złapanie. -Yavin-powtarzałem z nadzieją, że ściągną kogoś, z kim się dogadam. Tak naprawdę bałem się jedynie tego, że gdzieś zgubią mój miecz. Ale jako że to była charakterystyczna broń mogłem mieć nadzieję, że będą jej pilnować nawet tylko po to by się nią bawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Policjant zakuł cię w kajdanki z jakiegoś nieznanego ci metalu. Następnie poprowadził cię na dziwny niebieski pojazd. Po chwili rydwanopodobne coś wystrzeliło jak błyskawica przez miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 -Zróbcie cośz tamtą klaczą!- mówiłem policjantom. I czekałem, aż w końcu dolecimy na miejsce, gdzie pogadam z kimś rozumnym, znaczy się mówiącym w normalnym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts