Ryś Raindrops Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Dziękuję Ci za to, że dla mnie narysowałaś Chrysalis Wybacz, że dopiero teraz, ale coraz mniej korzystam z tego forum :< Stało się to nudne i monotonne Oj, nie ma za co:hug2:. Czego się nie robi dla Rogalów Nie odejdziesz? Powiedz że nie odejdziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Mam nowe rysunki Trixie Celestia Pinkie w skarpetuszkach I Rainbow Dash Proszę o komentowanie i szczerą opinię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Z proporcjami jest dużo lepiej Tylko podniesiona noga Celestii wydaje mi się jakaś dziwna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Z proporcjami jest dużo lepiej Tylko podniesiona noga Celestii wydaje mi się jakaś dziwna Yay! Tak, jest dziwna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Mam nowe bazgroły Rainbow Dash siedząca na chmurce Rainbow leżąca na chmurze Flutterka na łące I taki gratis (Rysowany na przerwie ) Proszę o zostawianie komentarzy i szczere opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 A gdzie ten gratis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 A gdzie ten gratis? Oj, nie dodało się xD Już to poprawiam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Coraz lepiej Ci to idzie Raindrops a wy żal od razu mnie zbanujcie -_- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Ja polecam fajną metodę, jak chcesz by ładnie się składało np. w ostatnie flurretce ciało, to narysuj bardzo lekko ołówkiem całą część ciała, w tym przypadku korpus, wtedy masz pewność że nie będzie wychodził nagle znikąd tylko w tym miejscu w którym trzeba, a co do proporcji to spróbuj metodą ołówka, czyli mierz ile razy jaką częścią ołówka zajmuje część ciała, wtedy proporcje będą idealne, ale rób też na oko bo nie zawsze wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Coraz lepiej Ci to idzie Raindrops a wy żal od razu mnie zbanujcie -_- Dziękuje :3 Ja polecam fajną metodę' date=' jak chcesz by ładnie się składało np. w ostatnie flurretce ciało, to narysuj bardzo lekko ołówkiem całą część ciała, w tym przypadku korpus, wtedy masz pewność że nie będzie wychodził nagle znikąd tylko w tym miejscu w którym trzeba, a co do proporcji to spróbuj metodą ołówka, czyli mierz ile razy jaką częścią ołówka zajmuje część ciała, wtedy proporcje będą idealne, ale rób też na oko bo nie zawsze wychodzi [/quote'] Oki doki ^^ Spróbuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Tylko uważaj, bo dla niektórych skarpetki=saucy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Tylko uważaj' date=' bo dla niektórych skarpetki=saucy [/quote'] Będę uważać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 Mam nowy ,,rysunek". To pierwszy rysunek z pamięci. Na razie tylko jeden. Niedługo dodam więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Rozmyślałam nad tym iż ten wątek zdycha lecz doszłam do wniosku że ... on już zdechł Pozdrawiam wszystkich itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Obrazki ładnie rysujesz tylko ucho Dashie poprzedniej "paczce" jest za małe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 27, 2013 Autor Share Napisano Luty 27, 2013 Dziękuję Faktycznie, jest za małe Niedługo (Może nawet jutro) dodam humanizację Flutterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Jednak moje lenistwo było zbyt duże i nie chciało mi się wstawiać, dlatego nie wiem kiedy będzie mi się chciało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Turoń Cię dziuga z chęcią by Cię zmotywować^^ A może miałabyś ochotę kiedy narysować jakiego Turonia? Bo zamierzam Ci zrobić Raindrops^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Turoń Cię dziuga z chęcią by Cię zmotywować^^ A może miałabyś ochotę kiedy narysować jakiego Turonia? Bo zamierzam Ci zrobić Raindrops^^ Yay! Zajmę się Turonię Flutterka może poczekać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Od razu inaczej. Kucyki to faktycznie kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 5, 2013 Share Napisano Marzec 5, 2013 Super, może kiedyś zobaczę coś w kolorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 5, 2013 Autor Share Napisano Marzec 5, 2013 Od razu inaczej. Kucyki to faktycznie kucyki. Dziękuję ^^ Super' date=' może kiedyś zobaczę coś w kolorze. [/quote'] Oj, zobaczysz, zobaczysz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Mam nowe rysunki Nareszcie zrobiłam Turonia, trochę nie wyszedł ale to mój pierwszy w życiu Turoń Flaterszaj syrenka Księżniczka Luna w wersji kociej A tu taki bazgroł robiony z nudów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 AWWaWWwwww!! Turooooń!!! :DDDD Nie mogę wyrazić mojej wdzięczności i szczęścia! Jest przepiękny! Dziękuje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Dziękuję bardzo Nie miałam pojęcie że komukolwiek się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts