GuzikDestroyer Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Witam w jeden dzień, nie wiem ile mi to zajęło, zrobiłem na szybko kompozycję tapet z głównymi bohaterkami MLP Mam nadzieję, że komuś się spodobają prace (Oczywiście użyłem gotowe wektory, ewentualnie lekko przerobiłem) Zapraszam do komentowania http://www.multiupload.nl/J8MZLCNVDF <----- LINK DO TAPET 1680x1050 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ciekawe tapetki, z pinkie chyba najładniejsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Zgadzam się z przedmówcą, z Pinkie jest najładniejsza Zapiszę ją sobie na dysku xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Pinkie jest niezła, ale ta z Rarity mi się spodobała chyba najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuzikDestroyer Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Cieszy mnie, że się wam podobają chodziaż moim zdaniem pinkie wyszła najgorzej, bo w innym stylu niż reszta tapet... Jakbym miał dodać background i lepsze efetky wyszło by lepiej. Będe miał czas to pobawię się nad czymś poważniejszym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Divine Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Z Rarity super wyszło, ale dalej ubóstwiam Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Piękne, tą z RD i Pinkie chyba dam sobie na pulpit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Bardzo ładne tapety. Najbardziej podoba mi się Rarity. Szczerze mówiąc, akurat szukam jakiegoś ładnego obrazka na pulpit i już chyba wiem, jaki u mnie zagości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Rarity i Fluttershy moim zdaniem są najlepsze. Pinkie też niczego sobie ;D Wszystkie są fajnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poppi Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Najbardziej podoba mi się ta z Pinkie Lubie takie tapety, mam nadzieje, że niedługo dasz więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Dasher Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Naprawde ładne te tapety. Najbardziej podobają mi się z aplejack i pinkipie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuzikDestroyer Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 LOL xD Chwila roboty i trafia do wielu osób, zmotywowaliście mnie do dalszej pracy, może jak za jakiś stworzę coś więcej, dobrze by było nauczyć się robić własne wektory, albo przy współpracy z kimś kto umie je robić, tworzyć coś innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumper Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Tapety są ekstra i masz chłopie talent. Użyłeś gotowych postaci i dodałeś ekstra tło i efekty na moim pulpicie zagości na pewno pinkie i flatershy. Czekam na nowe prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Mi się spodobała ta z Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts