Guardian Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Mój kumpel jest fanem Pony i zrobił Fluttershy w NFS Carbon. Mam nadzieje że sie podoba ps. Jak bede miał kompa (bo teraz nie mam) to zrobie jakiś własny ^^ Yaay Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 NFS.? Fajna gierka. Kiedyś w nią grałam ale mi się już przejadła. Po za tym fajny samochód. (Nie umiem się do niczego przyczepić, w samochodzie jest wszystko ok.) Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Dobrze wiedzieć, że są inne gry które można tak urządzić Ale osobiście wolę Forzę 4. Mniej roboty. A żeby wyszło coś porządnego i tak trzeba spędzić przy aucie dobrą godzinę. Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Gdzieś mi wcięło temat o Forzie więc dam tutaj. Z okazji zbliżających się świąt... Gra ma jedną wadę - można nałożyć 1000 warstw na jedną stronę auta (dach, lewa/prawa itp). Problem w tym że taka Rarcia to 500-600 warstw Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Jedwabiste Mam NFS:C na płycie oryginalnej, jeśli ma ktoś ochotę pograć ze mną w drifty to z chęcią zagram Ja umiem wgrywać mody do NFS:C Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 NFS, całkiem dobra gra to jest. Sam mam gdzieś na płycie Carbona, tylko wystarczy poszukać Gra przeszła już do historii i pomimo że w takie gry grać nie umiem, to szanuję daną serię bardzo . A wracając do tego tuningu że tak powiem.. Autko bardzo fajnie przerobione jest, widać że miał pomysł ten Twój kumpel :3. Link do komentarza
pepeh Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wow nie spodziewałem się że w NFS można coś takiego zrobić Link do komentarza
Recommended Posts