Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ostrożnie odsłoniłam oczy i rozejrzałam się. Mój strach powoli znikał, gdy docierało do mnie że już jesteśmy na ziemi. - Co t-teraz? Macie jakiś... P-pomysł? - spojrzałam na swoich towarzyszy i szybko dodałam: - Tylko taki, który nie wymaga latania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - W pierwszej kolejności powiniśmy poszukać informacji o elementach harmonii i ich powierniczkach. O samych klejnotach powiniśmy poszukać książki w bibliotece, a o powierniczkach... tu już nie mam pomysłów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Powierniczkach? - zadumał się pegaz, pogrążając się w myślach. - Aaa, to te klacze, które pokonały Nightmare Moon! Wiem już, o co chodzi. Ale dlaczego myślicie, że odnalezienie ich w czymś tu pomoże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Wstałam powoli, ale wciąż lekko drżałam. - Księżniczka Celestia kazała nam je odnaleźć... Myślę, że mogą użyć Elementów Harmonii do pokonania Discorda... I myślę, że biblioteka to dobry pomysł... Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 - Chodźmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varthy Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Wybaczcie postój, byłem na wyjeździe. Po kilku chwilach biegu znajdujecie się już pomiędzy zabudowaniami miasta. Okazuje się jednak, że z wejściem do biblioteki może być trochę... ciężko. Zastajecie budynek wyrwany z fundamentami, 10 metrów w powietrzu, kręcący się wokół własnej osi. Obserwujecie osłupieni, jak kolejne książki i meble wysypują się ze środka i lądują na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Patrzyłam z niepokojem na wiszące w powietrzu drzewo. Znajdował się dla mnie zdecydowanie zbyt wysoko. W końcu spojrzałam na ziemię. - To... Eee... Może tam p-polecicie, a ja... Eee... Poszukam wskazówek w książkach? Przyciągnęłam magią jedną z nich i zaczęłam udawać, że uważnie ją przeglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 - Jak chcesz Marina, Gotowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts