Willczyca Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 To jest cudne! Podoba mi się tak, że nie chce mi się szukać błędów Jakoś tak mnie urzekło...a może to od gorączki Na pewno jest przesłodkie. Dobrze pokolorowane i oko tym razem bardzo dobrze Ci wyszło. Dzięki Mam nadzieję,że następne prace też będą dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 31, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2013 Co do ostatniego można się doczepić jest małe zdjęcie i lekko krzywe linie. Czekam na więcej. Postaram się poprawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maarcepanowa Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ona pięknie rysuje . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Ona pięknie rysuje . Dzięki wielkie Za niedługo postaram się coś wstawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Przez długi,długi czas nie miałam siły i czasu (Ehh.. Te choroby ). Dziś nabazgroliłam pierwszą,może drugą humanizację. Myślę,że nie jest bardzo źle,ale o oceny proszę Was Oto ona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Przez długi,długi czas nie miałam siły i czasu (Ehh.. Te choroby ). Dziś nabazgroliłam pierwszą,może drugą humanizację. Myślę,że nie jest bardzo źle,ale o oceny proszę Was Oto ona Twoje rysunki od samego początku są bardzo ładne (no chyba że te kilometrowe pyszczki.xd). Humanizacja na twój pierwszy, może drugi raz wyszła Ci dobrze. :3 Nos trochę za długi, oczy za wysoko, trochę za duża twarz (aa tam, moja schiza.xd) Nie podoba mi się to, że z obu stron są te same kolory i to jeszcze w tych samych miejscach co po drugiej stronie. Zakładam, że to chciałaś humanizację w mangę. Może lepiej by było przedstawić ją w 'kucyku' (taka fryzura, teraz to każdemu się miesza, czy chodzi o poniacza czy o fryz. :/) PS. Masz konto na dA? Nie no, tak się pytam. (Powinnaś mieć. xd) PS2. Twój nick kojarzy mi się z taką moderatorką na takiej stronie która obecnie jest zamrożona. Ale jedno wklucza drugie - ona już rysowała mangę od paru ładnych lat, a ty od niedawna Noo, wychodzi na to, że nie jest koszmarnie, źle, okropnie itd. Fajnie ci wyszło :> Taka moja nic a nic znacząca opinia. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts