GuzikDestroyer Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 W jakie gry pogrywacie ? Jakie polecacie ? Jakie możemy razem zagrać ? Ja aktualnie gram w Arctic Combat, może Wy też się skusicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 TF2 ? Gram i wszystkim polecam! Jeden z lepszych FPS w jakie miałem okazje grać. Planet Side 2... Grałem trochę i również polecam. Blacklight Retrubiuton - grałem i również polecam(lulz) Battlefield Heroes(chyba tak) - mimo iż to gra z perspektywy 3 osoby to również warta polecenia. Zapewne jest tego więcej ale nie chce mi się przeszukiwać dysku i biblioteki na steamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmo Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ghost Recon Online- gra z perspektywy 3 osoby na początku trochę trudna i od czasu do czasu sobie pogrywam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ja także gram w Ghost Recon, marmo jaki nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuzikDestroyer Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Grałem w większość z gier wyżej, a planet side miałem nawet klucz podczas bety ;D w arctica grać przestałem, bo zaczynam grać w lola i nie mam czasu, bo pisze fica ;D jeśli ja mam coś polecić polecam takie gry jak wolf team, w którego grali posiadacze najlepszych komputerów, ale brak broni pernamentych jedna z wad + słaba grafika. Alliance of valiant arms, gra tej samej firmy, tak samo jak w poprzedniej używanie snajperek mrrr... Cudo ;D chodziarz fani snajperek polecają ghost rejon i battelfieldy. Ja jestem fanem gier typu "run n gun" gdzie głównym celem jest raszowanie i kampienie xD dlatego również polecam blacklight'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Polecam TF2 i Battlefield Heros w tym ta pierwsza jak dla mnie lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ghost Recon Online Serio, jak na grę F2P, nie jest zdominowana przez tych kupujących stuff, nieźle wygląda, wymusza pracę w zespole, co niekiedy jest dość trudne, ale gdy już się ogarnie ekipa, satysfakcja gwarantowana. Narazie nie za dużo mapek, ale napewno gdy wyjdą już z bety, pojawi się więcej. Naprawdę polecam. No i jeszcze Hawken. Co prawda grałem narazie w zamkniętą betę, ale jak na darnowy tytuł, graficznie niszczy inne F2P, fajnie się modyfikuje mechy i w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts