Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Przedstawiam wam małego Podmieńca z Władców Equestrii. obrazek by Symphony Imię: Dziurka Miejsce ur.: Canterlot Miejsce śmierci: Canterlot, ulica Tęczy Charakter: Jest wesoły, lubi się bawić. Pierwszy raz zapłakał podczas swojej śmierci. Historia: Wszelkie info jest w ficu Ostatni narodzony Podmieniec. Miał kilka miesięcy, kiedy zamordowały go dwa tajemnicze kuce, pegaz i jednorożec. Wtedy wyseplenił też swoje pierwsze słowa, którymi uratował Chrysalis przed tym samym losem. Będę aktualizować ten temat w miarę wydarzeń w Władcach. Link do komentarza
Muffinxd Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Jego imię mnie rozbraja, takie słodkie ^^. Fajny oc i liczę na rozwinięcie jego historii. Link do komentarza
Gypsy Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Jego imię, no cóż w gimnazjum nie będzie miał życia Link do komentarza
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Jego imię' date=' no cóż w gimnazjum nie będzie miał życia[/quote'] Oficjalnie, to on nie żyje. Link do komentarza
Koschei O'Clock Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Imię rozbroiło mnie na miejscu. Słodziutkie... Muszę przyznać, że mi go szkoda... BlackHawk napisał(a): Jego imię, no cóż w gimnazjum nie będzie miał życia Oficjalnie, to on nie żyje. No to jakby żył, to by w gimnazjum nie miał życia. Zaraz... Co ja wygaduję. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 3, 2013 Autor Share Napisano Marzec 3, 2013 Jeszcze się pojawi Link do komentarza
Daktyl Napisano Marzec 19, 2013 Share Napisano Marzec 19, 2013 To imię ... Prostackie skojarzenia miałem niestety :( Słodko wygląda Link do komentarza
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Drugi obrazek Dziurki by Maisha: A w tym momencie zbieram arty związane z Chrysalis i Dziurką na filmik. Mam już muzykę i te dwa (pierwszy post i ten). Wykonawcy rysunków/malowideł/rzeźb zostaną okryci WIECZNĄ SŁAWĄ ^.^ . Link do komentarza
Recommended Posts